Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42802
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назарко, Ірина Степанівна | |
dc.contributor.author | Салук, Інна | |
dc.contributor.author | Білецька, Галина | |
dc.contributor.author | Nazarko, Iryna | |
dc.contributor.author | Saluk, Inna | |
dc.contributor.author | Biletska, Halyna | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:16Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:16Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Назарко І. С. Використання добавок у сучасних молочних продуктах / Ірина Назарко, Інна Салук, Галина Білецька // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 76–77. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42802 | - |
dc.format.extent | 76-77 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.relation.uri | https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut | |
dc.relation.uri | https://uk.dobavkam.net/additives/e | |
dc.title | Використання добавок у сучасних молочних продуктах | |
dc.title.alternative | Use of additives in modern dairy products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.relation.references | 1. Поліщук Г.Є., Кочубей-Литвиненко О.В., Осьмак Т.Г., Басс О.О. Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів: Підруч.- За ред. Г.Є. Поліщук . - К.: НУХТ. – 2020. – 222с. | |
dc.relation.references | 2. https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut > Виробництво молока та молочних продуктів. Які матеріали і технології для цього використовують. | |
dc.relation.references | 3. https://uk.dobavkam.net/additives/e > Все про Е- добавки та склад продуктів. | |
dc.relation.referencesen | 1. Polishchuk H.Ye., Kochubei-Lytvynenko O.V., Osmak T.H., Bass O.O. Innovatsiini kharchovi inhrediienty u tekhnolohiiakh molochnykh ta molokovmisnykh produktiv: Pidruch, ed. H.Ye. Polishchuk , K., NUKhT, 2020, 222p. | |
dc.relation.referencesen | 2. https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut > Vyrobnytstvo moloka ta molochnykh produktiv. Yaki materialy i tekhnolohii dlia tsoho vykorystovuiut. | |
dc.relation.referencesen | 3. https://uk.dobavkam.net/additives/e > Vse pro E- dobavky ta sklad produktiv. | |
dc.identifier.citationen | Nazarko I., Saluk I., Biletska H. (2023) Vikoristannia dobavok u suchasnikh molochnikh produktakh [Use of additives in modern dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 76-77 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Хмельницький національний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 76 | |
dc.citation.epage | 77 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Nazarko_I-Use_of_additives_in_modern_76-77.pdf | 595,66 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Nazarko_I-Use_of_additives_in_modern_76-77.djvu | 33,42 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2023_Nazarko_I-Use_of_additives_in_modern_76-77__COVER.png | 398,5 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.