Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42802

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна
dc.contributor.authorСалук, Інна
dc.contributor.authorБілецька, Галина
dc.contributor.authorNazarko, Iryna
dc.contributor.authorSaluk, Inna
dc.contributor.authorBiletska, Halyna
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationНазарко І. С. Використання добавок у сучасних молочних продуктах / Ірина Назарко, Інна Салук, Галина Білецька // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 76–77. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42802-
dc.format.extent76-77
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.relation.urihttps://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut
dc.relation.urihttps://uk.dobavkam.net/additives/e
dc.titleВикористання добавок у сучасних молочних продуктах
dc.title.alternativeUse of additives in modern dairy products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Поліщук Г.Є., Кочубей-Литвиненко О.В., Осьмак Т.Г., Басс О.О. Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів: Підруч.- За ред. Г.Є. Поліщук . - К.: НУХТ. – 2020. – 222с.
dc.relation.references2. https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut > Виробництво молока та молочних продуктів. Які матеріали і технології для цього використовують.
dc.relation.references3. https://uk.dobavkam.net/additives/e > Все про Е- добавки та склад продуктів.
dc.relation.referencesen1. Polishchuk H.Ye., Kochubei-Lytvynenko O.V., Osmak T.H., Bass O.O. Innovatsiini kharchovi inhrediienty u tekhnolohiiakh molochnykh ta molokovmisnykh produktiv: Pidruch, ed. H.Ye. Polishchuk , K., NUKhT, 2020, 222p.
dc.relation.referencesen2. https://www.systopt.com.ua/article-proyzvodstvo-moloka-y-molochnyh-produktov-kakye-materyaly-y-tehnologyy-dlya-yetogo-yspolzuyut > Vyrobnytstvo moloka ta molochnykh produktiv. Yaki materialy i tekhnolohii dlia tsoho vykorystovuiut.
dc.relation.referencesen3. https://uk.dobavkam.net/additives/e > Vse pro E- dobavky ta sklad produktiv.
dc.identifier.citationenNazarko I., Saluk I., Biletska H. (2023) Vikoristannia dobavok u suchasnikh molochnikh produktakh [Use of additives in modern dairy products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 76-77 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationХмельницький національний університет, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage76
dc.citation.epage77
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.