Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42799

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮкало, Володимир Глібович
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна
dc.contributor.authorВеличко, Арсен
dc.contributor.authorYukalo, V.
dc.contributor.authorNazarko, I.
dc.contributor.authorVelychko, A.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:16Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationЮкало В. Г. Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів / Володимир Юкало, Ірина Назарко, Арсен Величко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 72. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42799-
dc.format.extent72
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleХарактеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів
dc.title.alternativeCharacteristics of physiological properties proteolitically active lactococci
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.146/138
dc.relation.references1. Юкало В. Г., Сторож Л. А. Протеолітична активність приклітинних і внутрішньоклітинних ферментів у лактококів. Наукові праці НУХТ. 2011. № 37, 38. С. 98-102.
dc.relation.references2. Yukalo V. G., Krupa O. M. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review. Ukrainian Food Journal. 2017. Vol. 6, Is. 3. P. 417-432.
dc.relation.references3. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія / Юкало В. Г. – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. – 372 с.
dc.relation.references4. Юкало В. Г., Крупа О. М., Сторож Л. А. Експрес-аналіз казеїнів коровячого молока. Наукові праці НУХТ, Т.28, № 5. С. 127-135.
dc.relation.referencesen1. Yukalo V. H., Storozh L. A. Proteolitychna aktyvnist pryklitynnykh i vnutrishnoklitynnykh fermentiv u laktokokiv. Naukovi pratsi NUKhT. 2011. No 37, 38. P. 98-102.
dc.relation.referencesen2. Yukalo V. G., Krupa O. M. The proteolytic systems of lactic acid microorganisms: a review. Ukrainian Food Journal. 2017. Vol. 6, Is. 3. P. 417-432.
dc.relation.referencesen3. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph, Yukalo V. H, Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021, 372 p.
dc.relation.referencesen4. Yukalo V. H., Krupa O. M., Storozh L. A. Ekspres-analiz kazeiniv koroviachoho moloka. Naukovi pratsi NUKhT, V.28, No 5. P. 127-135.
dc.identifier.citationenYukalo V., Nazarko I., Velychko A. (2023) Kharakterystyka fiziolohichnykh vlastyvostei proteolitychno aktyvnykh laktokokiv [Characteristics of physiological properties proteolitically active lactococci]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 72 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage72
dc.citation.epage72
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.