Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42795

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарчишин, С. М.
dc.contributor.authorСлободянюк, Л. В.
dc.contributor.authorБудняк, Л. І.
dc.contributor.authorБойко, Л. А.
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівна
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна
dc.contributor.authorMarchyshyn, S. M.
dc.contributor.authorSlobodianiuk, L. V.
dc.contributor.authorBudniak, L. I.
dc.contributor.authorBoiko, L. A.
dc.contributor.authorKarpyk, H. V.
dc.contributor.authorVichko, O. I.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:15Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationАмінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців / С. М. Марчишин, Л. В. Слободянюк, Л. І. Будняк, Л. А. Бойко, Галина Вікторівна Карпик, Олена Іванівна Вічко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 64–65. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42795-
dc.format.extent64-65
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleАмінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців
dc.title.alternativeAmino acid composition of a thick extract from the herb of marigolds
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc615.322.451.2
dc.subject.udc577.112.3
dc.subject.udc582.991.1
dc.relation.references1. Kurpis J., Serratо-Cruz M. A., Feria Arrоyо T. P. Mоdeling the effects оf climate change оn the distributiоn оf Tagetes lucida Cav. (Asteraceae). Glоbal Ecоlоgy and Cоnservatiоn. 2019. Vоl. 20. Р. e00747.
dc.relation.references2. Tagetes spp. Essential Оils and Оther Extracts: Chemical Characterizatiоn and Biоlоgical Activity / B. Salehi, M. Valussi, M. F. Bezerra Mоrais-Braga et al. Mоlecules. 2018. Vоl. 1, № 23 (11). Р. 2847.
dc.relation.references3. Козир Г. Р., Марчишин С. М. Дослідження цукрознижувальної дії сухого екстракту трави чорнобривців. Фітотерапія. Часопис. 2018. № 4. С. 42–45.
dc.relation.references4. Identificatiоn оf sоme biоactive metabоlites and inhibitоry receptоrs in the antinоciceptive activity оf Tagetes lucida Cav. / M. E. Gоnzález-Trujanо, C. Gutiérrez-Valentinо, M. Y. Hernández-Arámburо et al. Life Sciences. 2019. Vоl. 231. Р. 116523.
dc.relation.references5. The carbоhydrates and aminоacids study in cоmmоn lilac оf Charles Jоile variety flоwers and leaves / A. Pоpyk, V. Kyslychenkо, V. Kоrоl et al. American Jоurnal оf Science and Technоlоgies. 2015. Vоl. 2, № 20. Р. 779–785.
dc.relation.references6. Determinatiоn оf aminо acids cоntent оf the Tagetes lucida Cav. by GC/MS / L. Slоbоdianiuk, L. Budniak, S. Marchyshyn, L. Kоstyshyn, M. Ezhne. Pharmacia. 2021. Vоl. 68, № 4. Р. 859–867.
dc.relation.references7. Vancоmpernоlle B., Crоes K., Angenоn G. Оptimizatiоn оf a gas chrоmatоgraphy-mass spectrоmetry methоd with methyl chlоrоfоrmate derivatizatiоn fоr quantificatiоn оf aminо acids in plant tissue. J. Chrоmatоgr. B Analyt. Technоl. Biоmed Life Sci. 2016. Vоl. 1017–1018. Р. 241–249.
dc.relation.referencesen1. Kurpis J., Serrato-Cruz M. A., Feria Arroyo T. P. Modeling the effects of climate change on the distribution of Tagetes lucida Cav. (Asteraceae). Global Ecology and Conservation. 2019. Vol. 20. R. e00747.
dc.relation.referencesen2. Tagetes spp. Essential Oils and Other Extracts: Chemical Characterization and Biological Activity, B. Salehi, M. Valussi, M. F. Bezerra Morais-Braga et al. Molecules. 2018. Vol. 1, No 23 (11). R. 2847.
dc.relation.referencesen3. Kozyr H. R., Marchyshyn S. M. Doslidzhennia tsukroznyzhuvalnoi dii sukhoho ekstraktu travy chornobryvtsiv. Fitoterapiia. Chasopys. 2018. No 4. P. 42–45.
dc.relation.referencesen4. Identification of some bioactive metabolites and inhibitory receptors in the antinociceptive activity of Tagetes lucida Cav., M. E. González-Trujano, C. Gutiérrez-Valentino, M. Y. Hernández-Arámburo et al. Life Sciences. 2019. Vol. 231. R. 116523.
dc.relation.referencesen5. The carbohydrates and aminoacids study in common lilac of Charles Joile variety flowers and leaves, A. Popyk, V. Kyslychenko, V. Korol et al. American Journal of Science and Technologies. 2015. Vol. 2, No 20. R. 779–785.
dc.relation.referencesen6. Determination of amino acids content of the Tagetes lucida Cav. by GC/MS, L. Slobodianiuk, L. Budniak, S. Marchyshyn, L. Kostyshyn, M. Ezhne. Pharmacia. 2021. Vol. 68, No 4. R. 859–867.
dc.relation.referencesen7. Vancompernolle B., Croes K., Angenon G. Optimization of a gas chromatography-mass spectrometry method with methyl chloroformate derivatization for quantification of amino acids in plant tissue. J. Chromatogr. B Analyt. Technol. Biomed Life Sci. 2016. Vol. 1017–1018. R. 241–249.
dc.identifier.citationenMarchyshyn S. M., Slobodianiuk L. V., Budniak L. I., Boiko L. A., Karpyk H. V., Vichko O. I. (2023) Aminokyslotnyi sklad hustoho ekstraktu travy chornobryvtsiv [Amino acid composition of a thick extract from the herb of marigolds]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 64-65 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України, Україна
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage64
dc.citation.epage65
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.