Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба 88

Всього відвідувань на місяць

січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024
Джерела підвищення антикосидантних властивостей хліба 28 0 1 1 1 18 1

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40.pdf 16
SPFSI_2023_Rogan_I_B-Sources_of_increasing_the_antioxidant_40.djvu 1

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 85
Australia 1
Germany 1
Ireland 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Menlo Park 13
Mountain View 9
San Mateo 3
Villa Park 3
Altleiningen 1
Boardman 1
Dublin 1
Jackson 1
San Jose 1