Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном 132

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном 2 0 5 9 2 3 6

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2023_Tsisaryk_O_Y-Development_of_technology_26-28.pdf 39
SPFSI_2023_Tsisaryk_O_Y-Development_of_technology_26-28.djvu 11

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 108
Australia 4
Belgium 3
India 3
Japan 3
Germany 2
Egypt 2
United Kingdom 2
China 1
France 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Menlo Park 18
Mountain View 13
San Mateo 8
Jackson 3
Mumbai 3
Tokyo 3
Buffalo 2
Villa Park 2
Benha 1