Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном 105

Всього відвідувань на місяць

квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024
Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном 6 0 12 7 14 6 2

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2023_Tsisaryk_O_Y-Development_of_technology_26-28.pdf 14
SPFSI_2023_Tsisaryk_O_Y-Development_of_technology_26-28.djvu 5

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 94
Belgium 3
Australia 2
Egypt 2
Japan 2
China 1
Ireland 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Menlo Park 18
Mountain View 8
San Mateo 5
Jackson 3
Tokyo 2
Villa Park 2
Benha 1
Boardman 1
Buffalo 1