Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузі 250

Всього відвідувань на місяць

березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025
Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузі 8 1 10 17 1 2 3

Звантажень файлу

Переглядів
Тваринництво та технології харчових продуктів, Том 14, № 1, 2023.pdf 441

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 169
Ireland 28
Україна 19
Japan 6
China 5
Malaysia 5
Belgium 2
Vietnam 2
Brazil 1
Switzerland 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Dublin 27
San Diego 27
San Ramon 27
Mountain View 25
Menlo Park 12
Louisville 8
San Mateo 6
Tokyo 6
Kiev 5
Kuala Lumpur 5