Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузі 244

Всього відвідувань на місяць

січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025
Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузі 5 3 8 1 10 17 0

Звантажень файлу

Переглядів
Тваринництво та технології харчових продуктів, Том 14, № 1, 2023.pdf 421

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 167
Ireland 28
Україна 19
Japan 6
Malaysia 5
China 3
Belgium 2
Vietnam 2
Switzerland 1
Czechia 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Dublin 27
San Diego 27
San Ramon 27
Mountain View 24
Menlo Park 12
Louisville 8
Tokyo 6
Kiev 5
Kuala Lumpur 5
New York 5