Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузі 270

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузі 10 17 1 2 14 7 2

Звантажень файлу

Переглядів
Тваринництво та технології харчових продуктів, Том 14, № 1, 2023.pdf 464

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 174
Ireland 28
Україна 19
China 14
Japan 6
Brazil 5
Malaysia 5
Belgium 2
Vietnam 2
Switzerland 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Dublin 27
Mountain View 27
San Diego 27
San Ramon 27
Menlo Park 12
Louisville 8
San Mateo 6
Tokyo 6
Kiev 5
Kuala Lumpur 5