Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42173
Назва: | Погляд на нові десерти |
Інші назви: | A look at the new desserts |
Автори: | Лісовська, Тетяна Криськова, Л. Стефанишин, В. Lisovska, T. Kryskova, L. Stefanyshyn, V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Лісовська Т. Погляд на нові десерти / Тетяна Лісовська, Л. Криськова, В. Стефанишин // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 51. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Lisovska T., Kryskova L., Stefanyshyn V. (2023) Pohliad na novi deserty [A look at the new desserts]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 51 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Журнал/збірник: | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Дата публікації: | 24-тра-2023 |
Дата внесення: | 19-лип-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A., |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 травня 2023 року 24-25 May 2023 |
УДК: | 664.661 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 51 |
Початкова сторінка: | 51 |
Кінцева сторінка: | 51 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42173 |
ISBN: | 978-617-7875-61-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Lisovska_T-A_look_at_the_new_desserts_51.pdf | 284,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Lisovska_T-A_look_at_the_new_desserts_51.djvu | 13,53 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Lisovska_T-A_look_at_the_new_desserts_51__COVER.png | 377,08 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.