Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42152

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоковський, О. В.
dc.contributor.authorKokovsky, O. V.
dc.coverage.temporal24-25 травня 2023 року
dc.coverage.temporal24-25 May 2023
dc.date.accessioned2023-07-19T06:38:07Z-
dc.date.available2023-07-19T06:38:07Z-
dc.date.created2023-05-24
dc.date.issued2023-05-24
dc.identifier.citationКоковський О. В. Використання йошти у виробництві кисломолочних напоїв / О. В. Коковський // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 32. — (Вода і харчова промисловість).
dc.identifier.isbn978-617-7875-61-0
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42152-
dc.format.extent32
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.,
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023
dc.titleВикористання йошти у виробництві кисломолочних напоїв
dc.title.alternativeUse of yosha in the production of sour-dairy beverages
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664
dc.relation.references1. Бергілевич, О. М., Касянчук, В. В., Власенко, І. Г., & Кухтін, М. Д. (2010). Мікробіологія молока і молочних продуктів. Суми: Університетська книга. – 320 с.
dc.relation.references2. Lialyk, A. T., Pokotylo, A. S., & Kukhtyn, M. D. (2019). Microbiological parameters of cheese paste with the content of flaxseed oil at different storage temperatures. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(91), 124-129.
dc.relation.references3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
dc.relation.referencesen1. Berhilevych, O. M., Kasianchuk, V. V., Vlasenko, I. H., & Kukhtin, M. D. (2010). Mikrobiolohiia moloka i molochnykh produktiv. Sumy: Universytetska knyha, 320 p.
dc.relation.referencesen2. Lialyk, A. T., Pokotylo, A. S., & Kukhtyn, M. D. (2019). Microbiological parameters of cheese paste with the content of flaxseed oil at different storage temperatures. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 21(91), 124-129.
dc.relation.referencesen3. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., & Horyuk, V. (2016). Main microbiological and biological properties of microbial associations of" Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272.
dc.identifier.citationenKokovsky O. V. (2023) Vykorystannia yoshty u vyrobnytstvi kyslomolochnykh napoiv [Use of yosha in the production of sour-dairy beverages]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 32 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
dc.citation.spage32
dc.citation.epage32
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Розташовується у зібраннях:IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.