Търсене
Добавяне на филтри:
Използвайте филтри, за да прецизирате резултатите от търсенето.
Резултати 1-4 от 4. (Време за търсене: 0.002 секунди).
- предишен
- 1
- следващ
Брой Посещения на Публикация:
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 24-Май-2023 | 19-Юли-2023 | Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y. |
Conference Abstract | 24-Май-2023 | 19-Юли-2023 | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A. |
Conference Abstract | 24-Май-2023 | 19-Юли-2023 | Нетрадиційні види сировини для борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I. |
Conference Abstract | 24-Май-2023 | 19-Юли-2023 | Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V. |