Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42000
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorЛазарець, Катерина Михайлівна-
dc.contributor.authorLazarets, Kateryna-
dc.date.accessioned2023-07-03T17:48:11Z-
dc.date.available2023-07-03T17:48:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationЛазарець К.М. Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з виробництва житньо-пшеничного хліба : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / К.М. Лазарець. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42000-
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі здійснено комплекс заходів щодо технічного переоснащення хлібопекарського цеху з виробництва житньо-пшеничного хліба. Керуючись інформацією про наявний асортимент виробів на ринку та вподобання населення, було обрано наступні вироби: Хліб Житній з обдирного борошна, який готується на заквасці; Батон Поліський, який готується на опарі. Кваліфікаційна робота містить технологічні розрахунки та підбір обладнання, комплекс заходів з технохімічного контролю, охорони праці та екологічного управління.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification work, a complex of measures was carried out for the technical re-equipment of the bakery workshop for the production of rye-wheat bread. Guided by the information about the available range of products on the market and the preferences of the population, the following products were selected: Rye bread from sifted flour, which is prepared on sourdough; Polisky loaf, which is cooked on steam. The qualification work includes technological calculations and selection of equipment, a set of measures for technochemical control, labor protection and environmental management.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ..6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..8 1.1. Обґрунтування з реконструкції цеху ...8 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ...8 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..11 1.4. Технологічні розрахунки ...13 1.4.1. Вихідні дані ..13 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ...13 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ..13 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ...21 1.4.5. Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів ... 27 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ..32 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання ...33 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..39 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ ...42 3.БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ …49 Список використаних джерел ...55uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхліб житнійuk_UA
dc.subjectобдирне борошноuk_UA
dc.subjectбатонuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectRye breaduk_UA
dc.subjectsemolina flouruk_UA
dc.subjectloafuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з виробництва житньо-пшеничного хлібаuk_UA
dc.title.alternativeThe project of technical re-equipment of a bakery workshop for wheat-rye bread makinguk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Лазарець К.М., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages55-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенняuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879)uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. Для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. 278 сuk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. 416 с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.identifier.citationenLazarets К.М. The project of technical re-equipment of a bakery workshop for wheat-rye bread making : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / К.М. Lazarets. — Ternopil : TNTU, 2023. — 55 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лазарець_авторська_довідка.doc113,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
ДП Лазарець.pdf1,38 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора