Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41998
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorПаляниця, Віталій Андрійович-
dc.contributor.authorPalyanytsia, Vitaly-
dc.date.accessioned2023-07-03T16:49:39Z-
dc.date.available2023-07-03T16:49:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationПаляниця В. А. Проєкт реконструкції ліній цеху з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В. А. Паляниця. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41998-
dc.description.abstractТема кваліфікаційної роботи є «Проєкт реконструкції ліній цеху з виробництва хлібобулочних виробів». Кваліфікаційна робота містить вступ, три розділи та список джерело з 10 найменувань. Загальний обсяг роботи – 68 сторінок, на яких подано 26 таблиць, використано 78 формул. У першому розділі бакалаврської роботи дається технологічний розділ, а саме: необхідне обґрунтування заходів з реконструкції ліній цеху, вибір обґрунтувань та опис проведених технологічних заходів, розрахунок технології вибору та визначення продуктивності печі, в якій типові потужності  лінії в цілому, пофазних та виробничих рецептур, вихід виробів, технологічні параметри, витрати сировини та складські площі, технологічне обладнення цеху лінії підприємства. У другому розділі дається техніко-економічне пояснення проєкту. Третій розділ містить розгляд питань з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці. Також кваліфікаційна робота окрім записки містить 5 листівкреслення на яких представлені: апаратурно-технологічні схеми виробництвавиробів, план цеху, поздовжній розріз та поперечний переріз цеху в осях.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is "The project of reconstruction of the lines of the workshop for the production of bakery products". The qualification paper contains an introduction, three sections and a list a source of 10 items. The total volume of work is 68 pages, on which 26 tables are presented, 78 formulas are used. In the first chapter of the bachelor’s work, a technological section is given, namely: the necessary justification of measures for the reconstruction of shop lines, the selection of justifications and a description of the technological measures carried out, the calculation of the choice of technology and the determination of the furnace productivity, in which the typical capacities of the line as a whole, phase and production formulations, the output products, technological parameters, consumption of raw materials and warehouse space, technological equipment of the enterprise line workshop. The second section provides a technical and economic explanation of the project. The third section contains consideration of life safety issues and the basics of occupational health and safety. In addition to the note, the qualifying work also contains 5 letters drawings on which are presented: hardware and technological schemes of production of products, workshop plan, longitudinal section and transverse section of the workshop in axes.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ..6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .7 1.1. Обґрунтування з реконструкції цеху .. 7 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ... 8 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..13 1.4. Технологічні розрахунки .. 18 1.4.1. Вихідні дані ..18 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..20 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ..22 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ..27 1.4.5. Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів …32 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ..37 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання ...40 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..52 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ ....56 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ …62 Список використаних джерел ..68uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectбатон «Любительський»uk_UA
dc.subjectхліб «Пшенично-житній простий»uk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрозрахункиuk_UA
dc.subject"Lubitelsky" loafuk_UA
dc.subject"Wheat-rye simple" breaduk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectcalculationsuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції ліній цеху з виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeWorkshop lines reconstruction project of bread rolls productionuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Паляниця В.А., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberЗварич, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberZvarych, Natalia-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages68-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. Довідник: навч. посіб. / 2-е вид., перероб. і допов. К: «ПрофКнига», 2019. - 580 с.uk_UA
dc.relation.references2. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для учнів проф. – техн. навч. закл. – К.: Техніка, 2006.uk_UA
dc.relation.references3. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. – К.: Кондор, 2010. — 440 с.uk_UA
dc.relation.references4. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — К. : ЦУЛ, 2007. — 432 с. — ISBN 978-966-364-488-2.uk_UA
dc.relation.references5. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. — 464 с. — ISBN 978-966-680-437-5.uk_UA
dc.relation.references6. http://dspace.wunu.edu.ua/bitstream/316497/10142/1/sre_2013_2_36%20%281%29.pdfuk_UA
dc.relation.references7. https://studies.in.ua/bjd-zaporojec/1211-173-osnovn-tehnchn-ta-organzacyn-zahodi-schodo-proflaktiki-virobnichogo-travmatizmu-ta-profesynoyi-zahvoryuvanost.htmluk_UA
dc.relation.references8. https://index.minfin.com.ua/ua/reference/people/ternopolskaya/uk_UA
dc.relation.references9. https://vuzlit.com/735816/tehnika_bezpeki_protipozhezhna_tehnikauk_UA
dc.relation.references10. https://studfile.net/preview/5585169/page:12/uk_UA
dc.identifier.citationenPalyanytsia V.А. Workshop lines reconstruction project of bread rolls production : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.А. Palyanytsia. — Ternopil : TNTU, 2023. — 68 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Występuje w kolekcjach:181 — Харчові технології (бакалаври)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Паляниця_авторська_довідка.doc46,5 kBMicrosoft WordPrzeglądanie/Otwarcie
КР_Паляниця В..pdf1,61 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora