Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41995
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorКуц, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorKuts, Valentina-
dc.date.accessioned2023-07-03T15:35:57Z-
dc.date.available2023-07-03T15:35:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationКуц В. В. Проєкт технічного переоснащення цеху з метою розширення асортименту пшеничних виробів ФОП Литвин І.Т., м. Тернопіль : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В. В. Куц. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41995-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є «Проєкт технологічного переоснащення цеху з метою розширення асортименту пшеничних виробів ФОП Литвин І.Т., м Тернопіль». Кваліфікаційна робота – це вступу, три розділи, список використаних джерел з 22 найменувань. Повний обсяг кваліфікаційної роботи становить 65 сторінок, в яких використано 62 формули, а також представлено 22 таблиці. Згідно поставленим завданням передбачено виробництво хліба «Європейський» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 0,7 кг, та хліба «Чайний» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 0,7 кг. Перший розділ роботи представляє технічну частину, а саме: історичну еволюцію та перспективи розвитку підприємства, вибір, демонстрацію та пояснення технічних рішень. Проведено необхідні технічні розрахунки для вибору та визначення продуктивності печі, включаючи потужність технологічної лінії, стадії та рецептури виробництва, вихід продукції, технічні параметри, витрати сировини та місця зберігання, схему маршруту технічного оснащення підприємств. Другий розділ описує техніко-економічне обґрунтування проекту. Третя частина – демонстрація основних заходів охорони праці та безпеки життєдіяльності. Крім того, до складу оціночної роботи було включено 5 креслень, на яких подано: обладнання та технічна схема виготовлення виробу, план приміщення цеху, поздовжній розріз та поперечний розріз цеху.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is "The project of a workshop technical re-equipment to diversify wheat products (PE Lytvyn I.T., Ternopil)". The qualification work consists of an introduction, three chapters, and a list of 22 references. The total volume of the qualification work is 65 pages, which includes 62 formulas and 22 tables. According to the tasks set, the production of "European" bread from wheat flour of the highest grade, weighing 0.7 kg, and "Tea" bread from wheat flour of the highest grade, weighing 0.7 kg, is envisaged. The first section of the work presents the technical part, namely: the historical evolution and prospects for the development of the enterprise, the selection, demonstration and explanation of technical solutions. Necessary technical calculations were made to select and determine the furnace performance, including the capacity of the technological line, production stages and recipes, product output, technical parameters, raw material consumption and storage locations, and the route diagram for the technical equipment of the enterprise. The second section describes the feasibility study of the project. The third part is a demonstration of the main health and safety measures. In addition, the appraisal included 5 drawings, which include: equipment and technical diagram of the product manufacturing, shop floor plan, longitudinal section and cross section of the shop.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ …6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..8 1.1 Історія підприємства, перспективи його розвитку ..8 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..9 1.3 Характеристика сировини, основних та допоміжних матеріалів ..12 1.4 Технологічні розрахунки ..14 1.4.1 Вихідні дані ..14 1.4.2 Розрахунок продуктивності печей ..16 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур ..18 1.4.4 Розрахунок виходу виробів …23 1.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ..30 1.4.6 Розрахунок витрат сировини, площ складських приміщень для сировини, площ холодильних камер та складів готової продукції …35 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ..38 1.5 Технохімічний контроль виробництва …47 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ ..52 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..57 Список використаної літератури …64uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб «Європейський»uk_UA
dc.subjectхліб «Чайний»uk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectbread "European"uk_UA
dc.subjectbread «Tea»uk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення цеху з метою розширення асортименту пшеничних виробів ФОП Литвин І.Т., м. Тернопільuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a workshop technical re-equipment to diversify wheat products (PE Lytvyn I.T., Ternopil)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Куц В.В., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages65-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенняuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. — 958 с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references12. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references13. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references14. https://irp.te.ua/l-r-33/uk_UA
dc.relation.references15. https://opendatabot.ua/c/31273795uk_UA
dc.relation.references16. https://opendatabot.ua/c/41033933uk_UA
dc.relation.references17. https://ohoronapraci.kiev.ua/uk_UA
dc.relation.references18. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12uk_UA
dc.relation.references19. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi-redakciy-4.htmluk_UA
dc.relation.references20. https://www.twirpx.com/file/1202067/uk_UA
dc.relation.references21. https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyiuk_UA
dc.relation.references22. https://greenagro.rv.ua/?gclid=Cj0KCQjw1rqkBhCTARIsAAHz7K2ZIRNDq_U0thTujUdDTcySo8Qwcp3LJ119l5gNnMatKVOnohXBKc0aArZGEALw_wcBuk_UA
dc.identifier.citationenKuts V.V. The project of a workshop technical re-equipment to diversify wheat products (PE Lytvyn I.T., Ternopil) : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.V. Kuts. — Ternopil : TNTU, 2023. — 65 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — Харчові технології (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Куц_Авторська довідка.doc46 kBMicrosoft WordGöster/Aç
Куц_КР.pdf1,1 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları