Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41994
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorМакарчук, Елізавета Олександрівна-
dc.contributor.authorMakarchuk, Elizaveta-
dc.date.accessioned2023-07-03T15:18:43Z-
dc.date.available2023-07-03T15:18:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationМакарчук Е. О. Проєкт цеху з виробництва житньо-пшеничних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Е. О. Макарчук. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41994-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота передбачає проєкт цеху з виробництва житньо-пшеничних виробів, спрямований на розширення асортименту продукції з жита та пшениці. Дана робота містить вступ, три розділи з підрозділами та список використаної літератури. Розділи містять інформаційні компоненти, таблиці, формули та пояснення до них. Перша частина під назвою «Технічна частина» складається з підрозділів і описує конструкцію даного виробу, демонстрацію та опис технічного рішення для двох продуктів, наприклад: хліб «Житій простий» та хліб «Прикарпатський», а також характеристику сировини та допоміжні матеріали. Технічні розрахунки поділяються на цехові розрахунки продуктивності печей, фазові рецептури, виходи продукції, виробничі рецептури, складські приміщення, обладнання для виготовлення продукції та зони зберігання продукції, технічний хімічний контроль виробництва. Розділ два має назву «Техніко-економічне обґрунтування цеху» Третя частина дає короткий опис безпеки життєдіяльності та охорони праці на підприємстві відповідно до відповідних законів про охорону праці на підприємстві. До оціночної роботи додано 5 креслень: обладнання та технічна схема виробництва даної продукції, план приміщення виробничого цеху, поперечний та поздовжній розрізи цеху.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work involves a project of a workshop for the production of rye-wheat products aimed at expanding the range of rye and wheat products. This work contains an introduction, three chapters with subsections, and a list of references. The sections contain information components, tables, formulas and explanations to them. The first part, titled "Technical part", consists of subsections and describes the design of the product, demonstration and description of the technical solution for two products, for example, "Zhytiy Prosty" bread and "Prykarpatskiy" bread, as well as the characteristics of raw materials and auxiliary materials. The technical calculations are divided into shop floor calculations of oven productivity, phase formulations, product yields, production formulations, storage facilities, equipment for product manufacturing and storage areas, and technical chemical control of production. Section Two is entitled "Feasibility Study of the Shop". The third part provides a brief description of the life safety and labor protection at the enterprise in accordance with the relevant laws on labor protection at the enterprise. The appraisal is accompanied by 5 drawings: equipment and technical scheme for the production of the product in question, floor plan of the production shop, cross-sectional and longitudinal sections of the shop.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ …6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА …8 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху ...8 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..8 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів …12 1.4 Технологічні розрахунки …15 1.4.1 Вихідні дані .…15 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей …17 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур …18 1.4.4 Розрахунок виходу виробів ..24 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів .28 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ..31 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання ..32 1.5 Технохімічний контроль виробництва …41 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ...45 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..48 Список використаної літератури ..56uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб «Житній простий»uk_UA
dc.subjectхліб «Прикарпатський»uk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subject«Simple Rye» breaduk_UA
dc.subjectbread «Prykarpatsky»uk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва житньо-пшеничних виробівuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a workshop for wheat-rye products makinguk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Макарчук Е.О., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages57-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенняuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ-П 4583:2006. Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна (33879)uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references6. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. 278 сuk_UA
dc.relation.references8. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот .- Київ. Руслана, 1998. 416 с.uk_UA
dc.relation.references9. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references10. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287 с.uk_UA
dc.relation.references11. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 сuk_UA
dc.relation.references12. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references13. https://irp.te.ua/l-r-33/uk_UA
dc.relation.references14. https://opendatabot.ua/c/31273795uk_UA
dc.relation.references15. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/uk_UA
dc.relation.references16. https://ohoronapraci.kiev.ua/uk_UA
dc.relation.references17. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12uk_UA
dc.relation.references18. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictvyiredakciy-4.htmluk_UA
dc.relation.references19. https://www.twirpx.com/file/1202067/uk_UA
dc.relation.references20. https://www.studmed.ru/drobot-v-red-tehnolog-chn-rozrahunki-uhlbopekarskomu-virobnictv-zadachnik-_f87fa3bdb39.htmluk_UA
dc.relation.references21. https://otherreferats.allbest.ru/economy/00169774_0.htmluk_UA
dc.relation.references22. http://rdaberyslav.gov.ua/index.php/news/1861-okhorona-pratsioboviazky-robotodavtsiv-i-pratsivnykivuk_UA
dc.relation.references23. https://pidru4niki.com/85788/bzhd/sklad_povitrya_robochoyi_zoni_dzhe rela_zabrudnennya_povitryanogo_seredovischa_shkidlivimi_rechovinamiuk_UA
dc.identifier.citationenMakarchuk Е.О. The project of a workshop for wheat-rye products making : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / Е.О. Makarchuk. — Ternopil : TNTU, 2023. — 57 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макарчук_Авторська довідка.doc45,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Макарчук_КР.pdf942,88 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора