Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41990
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorМаксимчук, Ірина Віталіївна-
dc.contributor.authorMaksymchuk, Iryna-
dc.date.accessioned2023-07-03T07:18:44Z-
dc.date.available2023-07-03T07:18:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationМаксимчук І.В. Проєкт реконструкції цеху з виробництва булочних виробів ФОП Слюсарев В.В., м. Шумськ, Тернопільської області : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / І.В. Максимчук. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41990-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота на тему «Проєкт реконструкції цеху з виробництва булочних виробів ФОП Слюсарев В.В., м. Шумськ, Тернопільської області» складається із вступу, трьох розділів, списку використаної літератури із 24 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 68 сторінок, в яких застосовано 71 формулу, а також представлено 21 таблицю. За завданням передбачено виробництво булки «Завитка» та калачика з пшеничного борошна вищого сорту, масою обох по 0,3 кг. Перший розділ кваліфікаційної роботи бакалавра складається із технологічної частини, у якій представлено: історія підприємства, та перспективи його розвитку, вибір, обґрунтування та опис технологічних схем; виконані технологічні розрахунки вибору та визначення продуктивності печей, яка характеризує потужність ліній, пофазних та виробничих рецептур, виходу виробів, технологічних параметрів, витрат сировини і площ для її зберігання, технологічного обладнання для компонування ліній пекарні. У другому розділі показано техніко-економічне обґрунтування проекту. Третій розділ охоплює основні питання з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці при роботі на харчовому виробництві. До того ж, кваліфікаційна робота складається з 5-ти листів креслення на яких наведено: апаратурно-технологічні схеми виробництва виробів, план цеху, поздовжній розріз та поперечний переріз цеху в осях.uk_UA
dc.description.abstractThe qualification work on the topic «The project of bakery products workshop reconstruction (PE Slusarev V.V., Shumsk town, Ternopil region)» consists of an introduction, three chapters, a list of references of 24 titles. The total volume of the work is 68 pages, in which 71 formulas are used, and 21 tables are presented. The assignment involves the production of a Zavitka bun and a Kalachik from high-grade wheat flour, both weighing 0.3 kg. The first section of the bachelor's thesis consists of a technological part, which presents: the history of the enterprise and the prospects for its development, the selection, justification and description of technological schemes; technological calculations for the selection and determination of the productivity of ovens, which characterizes the capacity of lines, phase and production recipes, product yield, technological parameters, raw material consumption and storage space, technological equipment for the layout of bakery lines. The second section shows the feasibility study of the project. The third section covers the main issues of life safety and the basics of labor protection when working in food production. In addition, the qualification work consists of 5 sheets of drawings, which include: equipment and technological schemes for the production of products, a workshop plan, a longitudinal section and a cross section of the workshop in the axes.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ … 6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА … 9 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху … 9 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем … 10 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів 15 1.4 Технологічні розрахунки … 18 1.4.1 Вихідні дані … 18 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей … 20 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур … 22 1.4.4 Розрахунок виходу виробів … 27 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів … 33 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції .. 38 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання … 42 1.5 Технохімічний контроль виробництва … 53 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ... 58 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ 62 Список літератури .. 67uk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectбулка «Завиток»uk_UA
dc.subjectКалачикuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subject"Zavitok" bunuk_UA
dc.subjectKalachikuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції цеху з виробництва булочних виробів ФОП Слюсарев В.В., м. Шумськ, Тернопільської областіuk_UA
dc.title.alternativeThe project of bakery products workshop reconstruction (PE Slusarev V.V., Shumsk town, Ternopil region)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Максимчук І.В., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages68-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ТУУ 15.8-00389676-001..2009 – Хліб та батон.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 4465 – 2005 – Маргарин. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 46.004-99 – Борошно пшеничне вищого сорту. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 7525:2014 – Вода питна. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4812-2007 – Дріжджі хлібопекарські пресовані. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 3583 – 97 - Сіль кухонна харчова. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4623:2006 Цукор – пісок. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 7696:2015- Мак. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 4273:2015 – Молоко сухе знежирене. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references11. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарськомувиробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references12. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references13. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references14. Петько В.Ф., Гопанюк О.І. Технологія устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва. К.: 2007uk_UA
dc.relation.references15. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references16. Метод. вказівки до викон. курсового проекту для студ. спец. 5.091714 "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ден. та заоч. форм навч. / Уклад.: В.І. Дробот, В.Г. Юрчак, В.М. Ковбаса, Ю.В. Устинов, Л.І. Удворгелі, В.Б. Сандурський, В.П. Рак, С.Д. Паливода. ― К.: НУХТ, 2008. 72 с.uk_UA
dc.relation.references17. Купчик М.П. «Основи охорони праці» .Київ: Основа , 2000. 409 сuk_UA
dc.relation.references18. Паценко Л. П., Жаркова І. М. Технологія хлібобулочних виробів. - М.: Колос 2006. 389 с.: Іл. - (Підручники та навчальні посібники для студентів вищих навчальних закладів)uk_UA
dc.relation.references19. Ростовський В.С., Колісник А.В – Система технологій харчових виробництв: Навчальний посібник.- К.:Кондор., 2008. 256 с.uk_UA
dc.relation.references20. Гринін А.С., Новіков В.М. Безпека життєдіяльності: Навчальний посібник - М.: Фаир - Прес, 2002uk_UA
dc.relation.references21. Мастрюков Б.С. Безпека життєдіяльності в надзвичайних ситуаціях: Підручник для студ. ВНЗ. - М.: Видавничий центр «Академія», 2003uk_UA
dc.relation.references22. https://buklib.net/books/35174/uk_UA
dc.relation.references23. https://vuzlit.com/735816/tehnika_bezpeki_protipozhezhna_tehnikauk_UA
dc.relation.references24. https://allreferat.com.ua/uk/Bezpeka_guttediyalnosti_ohorona_praci/referat/4032uk_UA
dc.identifier.citationenMaksymchuk I.V. The project of bakery products workshop reconstruction (PE Slusarev V.V., Shumsk town, Ternopil region) : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / I.V. Maksymchuk. — Ternopil : TNTU, 2023. — 68 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — Харчові технології (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Максимчук_Авторська довідка.doc45,5 kBMicrosoft WordGöster/Aç
Максимчук_КР.pdf1,48 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları