Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41985
Fullständig post
DC fältVärdeSpråk
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorКирнична, Уляна Іванівна-
dc.contributor.authorKirnychna, Uliana-
dc.date.accessioned2023-07-02T19:55:28Z-
dc.date.available2023-07-02T19:55:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationКирнична У. І. Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / У. І. Кирнична. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41985-
dc.description.abstractТемою даної кваліфікаційної роботи є: «Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з виробництва хлібобулочних виробів». Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, списку використаних джерел із 26 найменувань. Загальний обсяг роботи становить 65 сторінки, на яких представлено 24 таблиць, використано 58 формул та викреслено 5 листів формату А1 графічного матеріалу. В даній кваліфікаційній роботі пропонуємо збільшити асортимент підприємства, щоб найбільш повно забезпечити попит населення: Хліб «Урожайний» з пшеничний борошна вищого сорту, масою 0,6 кг; Хліб «Смачний Луцький» з пшеничного борошна вищого сорту, масою 0,5 кг; В даній роботі проведено відповідні технологічні розрахунки витрат сировини на виробництво, виходу виробів та технологічних втрат і затрат на їх виготовлення, підібрано та розраховано основне технологічне обладнання, обґрунтовано технологічні схеми виробництва пшеничного хліба. Розрахована собівартість запропонованого асортименту та рентабельність виробництва.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of this qualification work is: " The project of technical re-equipment of a bakery workshop ". The qualification work consists of an introduction, three chapters, a list of references consisting of 26 titles. The total volume of the work is 65 pages, which includes 24 tables, 58 formulas and 5 sheets of A1 format graphic material. In this qualification work, we propose to increase the assortment of the enterprise in order to fully meet the demand of the population: Bread "Urozhaynyi" made of wheat flour of the highest grade, weighing 0.6 kg; Bread "Smachnyi Lutskyi" made of high-grade wheat flour, weighing 0.5 kg; In this work, the corresponding technological calculations of raw material consumption for production, product yield and technological losses and costs for their manufacture were carried out, the main technological equipment was selected and calculated, and technological schemes for the production of wheat bread were substantiated. The cost price of the proposed assortment and profitability of production are calculated.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ..6 1.ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..7 1.1. Історія підприємства, перспективи розвитку ..7 1.2. Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..7 1.3. Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів ..12 1.4. Технологічні розрахунки ...15 1.4.1. Вихідні дані ..15 1.4.2. Вибір та розрахунок продуктивності печей ..16 1.4.3. Розрахунок пофазних рецептур ..19 1.4.4. Розрахунок виходу виробів ….24 1.4.5. Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів ...32 1.4.6. Розрахунок площ складських приміщень для сировини, тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції …38 1.4.7. Розрахунок і вибір технологічного обладнання …43 1.5. Технохімічний контроль виробництва ..51 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ …54 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ..58 Висновок ... 63 Список використаної літератури …64uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб Урожайнийuk_UA
dc.subjectхліб Смачний Луцькийuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjecturozhaynyi breaduk_UA
dc.subjecttasty lutsky breaduk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху з виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeThe project of technical re-equipment of a bakery workshopuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Кирнична У.І., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДеркач, Андрій Васильович-
dc.contributor.committeeMemberDerkach, Andriy-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages65-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. . ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначенняuk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 7696:2015 Мак олійний. Загальні технічні вимогиuk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 4598:2006 Олія гірчична. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references10. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references11. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references12. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот – Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references13. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 2019. 580 сuk_UA
dc.relation.references14. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. / .В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references15. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. – Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references17. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів / За заг. ред. Г.М.Лисюк. — Суми: Університетська книга, 2009. 464 с.uk_UA
dc.relation.references18. https://irp.te.ua/l-r-33/uk_UA
dc.relation.references19. https://opendatabot.ua/c/31273795uk_UA
dc.relation.references20. https://nadzbruchchya-hlib.business-guide.com.ua/uk_UA
dc.relation.references21. https://ohoronapraci.kiev.ua/uk_UA
dc.relation.references22. https://zakon.rada.gov.ua/go/z0226-12uk_UA
dc.relation.references23. https://leg.co.ua/knigi/pravila/pravila-ohoroni-praci-dlya-vidavnictv-yi-redakciy-4.htmluk_UA
dc.relation.references24. https://www.twirpx.com/file/1202067/uk_UA
dc.relation.references25. https://oppb.com.ua/content/yak-diyati-personalu-pidpriiemstva-v-nadzvichayniy-situaciyiuk_UA
dc.relation.references26. https://greenagro.rv.ua/?gclid=Cj0KCQjw1rqkBhCTARIsAAHz7K2ZIRNDq_U0thTujUdDTcySo8Qwcp3LJ119l5gNnMatKVOnohXBKc0aArZGEALw_wcBuk_UA
dc.identifier.citationenKirnychna U.I. The project of technical re-equipment of a bakery workshop : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / U.I. Kirnychna. — Ternopil : TNTU, 2023. — 65 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Samling:181 — Харчові технології (бакалаври)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Кирнична_Авторська довідка.doc45 kBMicrosoft WordVisa/Öppna
Кирнична У.І..pdf1,07 MBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg