Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41983
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorЛялик, Анастасія Тарасівна-
dc.contributor.advisorLialyk, Anastasiia-
dc.contributor.authorГацура, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorGatsura, Iryna-
dc.date.accessioned2023-07-02T19:06:41Z-
dc.date.available2023-07-02T19:06:41Z-
dc.date.issued2023-
dc.date.submitted2023-
dc.identifier.citationГацура І. В. Проєкт реконструкції цеху з метою розширення асортименту виробництва пшеничного хліба : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / І. В. Гацура. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41983-
dc.description.abstractТемою кваліфікаційної роботи є хліб «Бердичівський» та хліб «Гірчичний з кунжутом» Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, списку використаної літератури з 21 джерела. Обсяг роботи складає 49 сторінок, на яких знаходяться 19 таблиць, використано 60 формул. В першому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра наведено технологічну частину роботи, а саме: вибір обґрунтування та опис технологічних схем, характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів, розрахункова частина, що описує потужність печі, розрахунок пофазних та виробничих рецептур, вихід виробів, технологічних параметрів, витрат сировини та площ для її зберігання, розрахунок та вибір технологічно обладнання. У другому розділі наведено техніко-економічні розрахунки проєкту. Третій розділ складається з безпеки життєдіяльності та основи охорони праці. Кваліфікаційна робота окрім записки містить 5 листів креслення на яких представлено: План цеху, поперечний та повздовжний розрізи, апаратурно-технологічні схеми виробництва.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of the qualification work is "Berdychivsky" bread and "Mustard with sesame seeds" bread. The qualification work consists of an introduction, three chapters, a list of references from 21 sources. The volume of the work is 49 pages, which contains 19 tables, 60 formulas are used. The first chapter of the bachelor's thesis presents the technological part of the work, namely: the choice of justification and description of technological schemes, characteristics of raw materials, basic and auxiliary materials, the calculation part describing the furnace capacity, calculation of phase and production recipes, product yield, technological parameters, raw material consumption and storage space, calculation and selection of technological equipment. The second section presents the technical and economic calculations of the project. The third section consists of life safety and the basics of labor protection. The qualification work, in addition to the note, contains 5 sheets of drawings on which are presented: Shop floor plan, cross and longitudinal sections, equipment and process flow diagrams.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ …6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ..8 1.1 Обґрунтування з будівництва цеху .…8 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічних схем ..12 1.3 Характеристика сировини, основних і допоміжних матеріалів …14 1.4 Технологічні розрахунки ..15 1.4.1 Вихідні дані ..15 1.4.2 Вибір та розрахунок продуктивності печей ..16 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур …18 1.4.4 Розрахунок виходу виробів .…23 1.4.5 Розрахунок виробних рецептур і вибір технологічних параметрів …26 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини ,. 30 тари, допоміжних та пакувальних матеріалів, площ холодильних камер та складів готової продукції ….30 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання …31 1.5 Технохімічний контроль виробництва ….37 2.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПРЄКТУ ..40 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .44 Список літератури ..48uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectцехuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectхліб Бердичівськийuk_UA
dc.subjectхліб Гірчичний з кунжутомuk_UA
dc.subjectпічuk_UA
dc.subjectтістомісильне устаткуванняuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectshopuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectBerdichevsky breaduk_UA
dc.subjectMustard bread with sesame seedsuk_UA
dc.subjectovenuk_UA
dc.subjectkneading equipmentuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції цеху з метою розширення асортименту виробництва пшеничного хлібаuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a workshop reconstruction aimed at wheat bread production diversificationuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Гацура І.В., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages49-
dc.subject.udc664.644uk_UA
dc.relation.references1. ДСТУ 2120-93. Хлібопекарське виробництво. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references2. ДСТУ 2209-93. Борошно, побічні продукти і відходи. Терміни та визначення.uk_UA
dc.relation.references3. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 4492:2005. Олія соняшникова. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 4598:2006. Олія гірчична. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references10. Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва: Підруч. для студентів вищих навчальних закладів. / В. І. Дробот. – Київ: Логос, 2002. 364 с.uk_UA
dc.relation.references11. Дробот В. І. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві: Навчально-методичний посібник. / В. І. Дробот– Київ. Кондор, 2010. 440 с.uk_UA
dc.relation.references12. Дробот В. І. Довідник інженера-технолога хлібопекарного виробництва./ В. І. Дробот Київ: Урожай, 1990. 278 сuk_UA
dc.relation.references13. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. / В. І. Дробот.- Київ. Руслана, 1998. 416 с.uk_UA
dc.relation.references14. Дробот В. І. Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. /.В. І. Дробот. Київ. Кондор, 2015. 958 с.uk_UA
dc.relation.references15. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв./ Лісовенко О. Київ. Наукова думка, 2010. 287с.uk_UA
dc.relation.references16. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв / В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка. — Київ: ЦУЛ, 2017. 432 с.uk_UA
dc.relation.references17. Харчова промисловість як основна продовольчої безпеки та розвитку держави /М.П. Сичевський; Нац. академія аграр.наук. України Ін-т прод. ресурсів, - Київ: Аграр. наука, 2019. 388 с.uk_UA
dc.relation.references18. https://yur-gazeta.com/publications/practice/inshe/ekologichno-vidpovidalne-pidpriemnictvo-v-ukrayini-pravovi-aspekti.htmluk_UA
dc.relation.references19. https://dnaop.com/html/32396/doc-%D0%9D%D0%9F%D0%90%D0%9E%D0%9F_15.8-1.27-02uk_UA
dc.relation.references20. https://te.dsp.gov.ua/ohorona-pratsi-na-pidpryyemstvi-shho-potribno-znaty/uk_UA
dc.relation.references21. https://studfile.net/preview/9268616/page:2/uk_UA
dc.identifier.citationenGatsura I.V. The project of a workshop reconstruction aimed at wheat bread production diversification : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / I.V. Gatsura. — Ternopil : TNTU, 2023. — 49 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — Харчові технології (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Гацура_Авторська довідка.doc44,5 kBMicrosoft WordGöster/Aç
Гацура І.В. _КР.pdf1,09 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları