Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41972
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.advisorKarpyk, Galyna Viktorivna-
dc.contributor.authorСороцька, Анастасія Володимирівна-
dc.contributor.authorSorotska, Anastasiia Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2023-06-29T18:57:33Z-
dc.date.available2023-06-29T18:57:33Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.date.submitted2023-06-
dc.identifier.citationСороцька А.В. Проєкт реконструкції цеху кондитерського підприємства в м. Тернопіль з метою виробництва хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А.В. Сороцька. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41972-
dc.description.abstractПояснювальна записка містить основний матеріал роботи і складається з трьох розділів: технологічної частини, економічних розрахунків та розглянуто заходи щодо безпеки та охорони праці на хлібопекарських підприємствах. Матеріал займає 61 сторінку та викладений у 17 таблицях. Під час розрахунків використано 63 формули. Розглянуто заходи з покращення хлібопекарських характеристик борошна, запропоновано відповідні способи приготування тіста, підібрано необхідне обладнання. Проведено розрахунок економічних показників.uk_UA
dc.description.abstractThe explanatory note contains the main material of the work and consists of three sections: the technological part, economic calculations, and measures regarding safety and labor protection at bakery enterprises are considered. The material covers 61 pages and is presented in 17 tables. During the calculations, 63 formulas were used. Measures to improve the baking characteristics of flour were considered, appropriate methods of dough preparation were proposed, and the necessary equipment was selected. The calculation of economic indicators was carried out.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ .. 6 1. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА …7 1.1 Обґрунтування доцільності проведення реконструкції кондитерського цеху та оновлення матеріально-технічної бази фабрики.7 1.2 1.2 Обґрунтування вибору і опис технологічної схеми виробництва батону нарізного «Молочного» …8 1.3 1.3 Обґрунтування вибору і опис технологічної схеми виробництва хліба «Шулявський» ..12 1.4 Характеристика сировини, що використовується для виробництва батону нарізного «Молочного», хліба «Шулявський» . 14 1.5 Технологічні розрахунки … 16 1.5.1 Вибір та розрахунок продуктивності печей для випікання батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» . 17 1.5.2 Розрахунок пофазних рецептур для батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» . 20 1.5.3 Розрахунок виходу батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» . 26 1.5.4Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів . 30 1.5.5 Розрахунок площ складських приміщень для сировини … 34 1.5.6 Розрахунок і вибір технологічного обладнання для батону . 37 1.5.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання для хліба .. 45 1.6 Технохімічний контроль виробництва батону нарізного «Молочний», хліба «Шулявський» … 49 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ ПРОВЕДЕНИХ ЗАХОДІВ .. 51 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .57 Список використаних джерел . 60uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectбатонuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectмезофільна молочнокисла закваскаuk_UA
dc.subjectопараuk_UA
dc.subjectloafuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectmesophilic lactic sourdoughuk_UA
dc.subjectfoamuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції цеху кондитерського підприємства в м. Тернопіль з метою виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a confectionery workshop reconstruction in Ternopil to produce bakery productsuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Сороцька А.В., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberShynkaryk, Mariia Mykolaivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages61-
dc.subject.udc664.661uk_UA
dc.relation.references1. Динаміка обсягів реалізованої продукції України. Сайт Державної служби статистики України. URL: http://www.ukrstat.gov.uauk_UA
dc.relation.references2. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва. - К.: Руслана, 1998. - 415 сuk_UA
dc.relation.references3. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва. - К.: Логос, 2002. - 364 с.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 46.004-99. Борошно пшеничне.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 4812:2007. Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови.uk_UA
dc.relation.references6. ДСТУ 3583:2015. Сіль кухонна. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 4623-2006. Цукор білий. Технічні умовиuk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 7525:2014. Вода питна.uk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умовиuk_UA
dc.relation.references10. ДСТУ 4465:2005 Маргарин. Загальні технічні умови.uk_UA
dc.relation.references11. ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 1.02.2015]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009. – с.18uk_UA
dc.relation.references12. ДСанПіН 2.2.4 – 171-10 « Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» Нац. стандарт України. – Вид. офіц. – [Чинний від 01.07.2010]. – Київ : Держспоживстандарт України, 2009. – с.29 14.uk_UA
dc.relation.references13. ДСТУ 7044:2009 «Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначення органолептичних показників і маси виробів»uk_UA
dc.relation.references14. ДСТУ 7045:2009 «Вироби хлібобулочні. Методи визначення фізикохімічних показників»uk_UA
dc.relation.references15. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв / Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю., Білик О.А. та ін. За ред. проф. В.І. Дробот. - К.: Центр навчальної літератури, 2006. - 330 с.uk_UA
dc.relation.references16. Мостенська Т.Л. Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості: підручник / Кер. кол. авт. і наук. ред. проф.. Т.Л. Мостенська. Київ. Кондор. 2012. 723 с.uk_UA
dc.relation.references17. Поліщук І.І. Проблеми та перспективи розвитку хлібопекарської галузі в Україні / І.І. Поліщук, Я.О. Ящишена // Молодий вчений. – 2016. – № 5 (32). С. 131–133.uk_UA
dc.relation.references18. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник): Навчально-методичний посібник / За ред. члкор. В.І. Дробот. - К.: Кондор, 2015. - 440 сuk_UA
dc.relation.references19. Толок А.О., Крюковська О.А. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник.- Дніпроджержинськ: ДДТУ, 2011. 301.с.uk_UA
dc.relation.references20.https://kumkaya.ua/obladnannya-dlya-vipichki/tunelni-pechiuk_UA
dc.identifier.citationenSorotska A.V. The project of a confectionery workshop reconstruction in Ternopil to produce bakery products : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.V. Sorotska. — Ternopil : TNTU, 2023. — 61 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авторська довідка Сороцька А..doc45 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
Сороцька А..pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора