Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41971
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorКарпик, Галина Вікторівна-
dc.contributor.advisorKarpyk, Galyna Viktorivna-
dc.contributor.authorКанюка, Анастасія Анатоліівна-
dc.contributor.authorKaniuka, Anastasiia Anatoliivna-
dc.date.accessioned2023-06-29T18:38:04Z-
dc.date.available2023-06-29T18:38:04Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.date.submitted2023-06-
dc.identifier.citationКанюка А.А. Проєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху підприємства в м. Тернопіль з метою удосконалення технології борошняних виробів: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А.А. Канюка. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41971-
dc.description.abstractМатеріал кваліфікаційної роботи викладений у пояснювальній записці та на листах у графічному вигляді. У пояснювальну записку входить 54 сторінки друкованого тексту, який містить 18 таблиць, 56 формул. Метою роботи є вдосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів заданого асортименту. Запропоновано сучасне обладнання для інтенсивного замісу тіста, що допоможе пришвидшити процес виробництва з одночасним покращенням якості продукції. В технологічній частині роботи проведено розрахунок провідного обладнання, розраховано рецептури, підібрано основне обладнання для підготовки сировини, її перероблення та отримання готових виробів. Проаналізовано основні економічні показники роботи технічно переоснащеного хлібопекарського цеху.uk_UA
dc.description.abstractThe material of the qualification work is presented in an explanatory note and on letters in graphic form. The explanatory note includes 54 pages of printed text, which contains 18 tables, 56 formulas. The purpose of the work is to improve the production technology of bakery products of the given range. Modern equipment for intensive dough kneading is offered, which will help speed up the production process while simultaneously improving product quality. In the technological part of the work, the calculation of leading equipment was carried out, recipes were calculated, and the main equipment was selected for the preparation of raw materials, their processing and production of finished products.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ .. 6 1. Технологічна частина …7 1.1 Обґрунтування доцільності проведення технічного переоснащення цеху для виробництва хлібобулочних виробів …7 1.2 Вибір, обґрунтування та опис технологічної схеми виробництва хліба «Дорожній», булочок «Кунцевські» ..8 1.3 Характеристика сировини ... 12 1.4 Технологічні розрахунки … 14 1.4.1 Вибір та розрахунок продуктивності печей … 15 1.4.2 Розрахунок пофазних рецептур для хліба «Дорожній» . 17 1.4.3 Розрахунок пофазних рецептур для булочок «Кунцевські»» .. 19 1.4.4 Розрахунок виходу виробів .. 21 1.4.5 Розрахунок виробничих рецептур і вибір технологічних параметрів . 25 1.4.6 Розрахунок площ складських приміщень для сировини … 28 1.4.7 Розрахунок і вибір технологічного обладнання .. 32 1.4.8 Технохімічний контроль виробництва …. 40 2. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ РОЗРАХУНКИ ..42 3. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 47 Список використаних джерел . 54uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectбулочкиuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectзаміс тістаuk_UA
dc.subjectборошно пшеничнеuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectbunsuk_UA
dc.subjectrecipeuk_UA
dc.subjectdough kneadinguk_UA
dc.subjectwheat flouruk_UA
dc.titleПроєкт технічного переоснащення хлібопекарського цеху підприємства в м. Тернопіль з метою удосконалення технології борошняних виробівuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a bakery workshop technical re-equipment in Ternopil city to improve the flour products technologyuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Канюка А.А., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberЗварич, Наталя Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberZvarych, Natalia Mykolaivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages54-
dc.subject.udc664.661uk_UA
dc.relation.references1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – К.: «Логос», 2002. – 365 с.uk_UA
dc.relation.references2. Дробот В.І. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництва: Навчальний посібник / В.І. Дробот, Л.Ю. Арсеньєва, О.А. Білик та ін. – К.: Центр навчальної літератури, 2006. – 341 с.uk_UA
dc.relation.references3. Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В. І. Дробот. – К.: Руслана, 1998. – 416 с. – Бібліогр.: с. 410 – 411.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 7044: 2009 «Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначення органолептичних показників і маси виробів».uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 7045:2009 «Вироби хлібобулочні. Методи визначення фізикохімічних показників».uk_UA
dc.relation.references6. Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві / Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньева Л. Ю. та ін.; за ред. В.І. Дробот. – К.: Кондор, 2010. – 440 с.uk_UA
dc.relation.references7. Лисюк Г.М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: Навчальний посібник / Г.М. Лисюк, О.Г. Самохвалова, З.І. Кучерук та ін. – Суми: ВТД «Університетська книга», 2009. – 464 с.uk_UA
dc.relation.references8. Лисюк Г.М. Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів: Навч. посібник / Г.М. Лисюк, М.В., Артамонова, О.Г. Шидакова-Каменюка. – Х.: ХДУХТ, 2009. – 144 с. https://docplayer.net/72420885-Tehnologiyaboroshnyanih-konditerskih-i-hlibobulochnih-virobiv.htmluk_UA
dc.relation.references9. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання / уклад. Г.В. Карпик, В.Р Сельський , Т.О. Лісовська - Тернопіль: ТНТУ, 2020.uk_UA
dc.relation.references10.https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608uk_UA
dc.relation.references11.Самойчук К.О. Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник / К.О. Самойчук, В.О. Олексієнко, Н.О. Паляничка., В.Ф. Ялпачик – Київ: ПрофКнига, 2021. — 372 с.uk_UA
dc.relation.references12.Купчик М.П., Гандзюк М.П , Степанець І Ф, Вендичанський В.Н., Литвиненко А.М., Іваненко. О. В. Основи охорони праці. - К.: Основа, 2000. - 416 с.uk_UA
dc.identifier.citationenKaniuka A.A..The project of a bakery workshop technical re-equipment in Ternopil city to improve the flour products technology : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.A. Kaniuka. — Ternopil : TNTU, 2023. — 54 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:181 — Харчові технології (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Авторська довідка Канюка А..doc44,5 kBMicrosoft WordGöster/Aç
Канюка А..pdf1,42 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları