Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41966
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.advisorDatsyshyn, Kateryna-
dc.contributor.authorДуда, Микола Ігорович-
dc.contributor.authorDuda, Mykola-
dc.date.accessioned2023-06-29T15:23:28Z-
dc.date.available2023-06-29T15:23:28Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.date.submitted2023-06-
dc.identifier.citationДуда М. І. Проєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / М. І. Дуда. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41966-
dc.description.abstractукраїнською: Робота представляє собою проєкт з виготовлення масла вершкового функціонального призначення та продуктів з побічної сировини, а саме: сир кисломолочний “Столовий” та пастеризоване знежирене молоко. Робота містить пояснювальну записку, яка має три головні розділи і графічну частину, котра складається з чотирьох аркушів. Перший розділ подає вихідні дані для розрахунку продуктів, загальний опис технології продуктів та їх операції, проводиться розрахунок сировини та обладнання. Наступний розділ представляє доцільність проєктування підприємства, місця його розташування, обґрунтування обраного асортименту та характеристику каналів реалізації продукції. Питання покращення умов праці та долікарської допомоги наведені у третій частині роботи.uk_UA
dc.description.abstractThe work is a project of functional butter production and products made from secondary raw materials, namely curd “Stolovyi” and pasteurized skimmed milk. The work contains from explanatory note, which has three main sections and a graphic part, which consists of four sheets. The first section presents the initial data for the products calculation, a general description of products technology and their operations, the calculation of raw materials and equipment. The next section presents the feasibility of the enterprise designing, its location, justification of the selected assortment, and characteristics of the product sales channels. Issues related to working conditions improving and pre-hospital care are given in the third part of the work.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП .. 5 1 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА .. 6 1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту ..6 1.1.1 Таблиця вихідних даних для розрахунку продуктів .. 6 1.1.2 Схема напрямків технологічної переробки сировини .. 7 1.1.3 Сировино-продуктовий розрахунок .. 8 1.1.4 Зведена таблиця розрахунку продуктів .. 11 1.2 Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва молочних продуктів .. 12 1.2.1 Вимоги до сировини, використовуваної для виробництва молочних продуктів .. 12 1.2.2 Опис загальних операцій виробництва молочних продуктів .. 17 1.2.3 Опис технології виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту .. 23 1.2.4 Нормативні характеристики молочних продуктів запроєктованого асортименту .. 25 1.3 Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту .. 28 1.4 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання .. 32 1.5 Підбір технологічного обладнання .. 33 1.6 Розрахунок площ виробничих і допоміжних приміщень .. 41 2 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ .. 44 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ .. 49 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ .. 54 ДОДАТКИ ..56uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectмасло функціонального призначенняuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectзнежирене молокоuk_UA
dc.subjectвиробництво маслаuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.subjectсквашуванняuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectfunctional butteruk_UA
dc.subjectcurduk_UA
dc.subjectskimmed milkuk_UA
dc.subjectbutter productionuk_UA
dc.subjectpasteurizationuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва масла вершкового та продуктів із вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 20 т за зміну.uk_UA
dc.title.alternativeThe project of a creamery for butter and products made from secondary raw material production with 20 t of whole milk processing capacity per shiftuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Дуда М.І., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberШинкарук, Оксана Юріївна-
dc.contributor.committeeMemberShynkaruk, Oksana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages59-
dc.subject.udc637.2/637.1uk_UA
dc.relation.references1. Технологія молочних продуктів : підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013.uk_UA
dc.relation.references2. Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів : довідник : навч. посібник / О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров; МОН України; Нац. ун-т харч. технол. – Київ НУХТ, 2012.uk_UA
dc.relation.references3. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб. / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін. К.: НУХТ, 2013.uk_UA
dc.relation.references4. ДСТУ 3662-2018. Молоко-сировина коров`яче. Технічні умови. [На заміну ДСТУ 3662:2015; чинний від 2019-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2018.uk_UA
dc.relation.references5. ДСТУ 8131-2015. Вершки-сировина. Технічні умови. [На заміну РСТ УССР 1326-88; чинний від 2017-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2017.uk_UA
dc.relation.references6. Грек О. В. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: навч. посібник / О. В. Грек, Г. Є. Поліщук, О. О. Онопрійчук; МОН молоді та спорту України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2011. – 210 с.uk_UA
dc.relation.references7. Грек О. В. Молокопереробка. Інновації: підручник / О. В. Грек, О. О. Красуля; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ: НУХТ, 2017.uk_UA
dc.relation.references8. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Навчальне видання. – К.: Вища освіта, 2006.uk_UA
dc.relation.references9. Рашевська Т.О. Технологія молока і молочних продуктів. Розділ : Технологія вершкового масла : Підручник. – К.:НУХТ, 2011. – 86 с.uk_UA
dc.relation.references10. ДСТУ 4399-2005. Масло вершкове. Технічні умови. Офіц. вид. Вперше (зі скасуванням ГОСТ 37-91); чинний від 28.04.2005. К.: Держспоживстандарт України, 2006.uk_UA
dc.relation.references11. ДСТУ 4554:2006. Сир кисломолочний. Технічні умови. [чинний від 2007- 01-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2007.uk_UA
dc.relation.references12. ДСТУ 2661:2010. Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови. [чинний від 2011-10-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2011.uk_UA
dc.relation.references13. Ромоданова В.О., Костенко Т.П. Лабораторний практикум з технохімічного контролю підприємств молочної промисловості : Навч. посіб. – К.: НУХТ, 2003. – 168 с.uk_UA
dc.relation.references14. Н. М. Шульга, Л. А. Млечко. Санітарія та гігієна. Навчальний посібник. – К.: ІПДО НУХТ, 2011.uk_UA
dc.relation.references15. Крупа О.М., Сторож Л.А., Дацишин К.Є. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня “бакалавр” зі спеціальності 181 “Харчові технології” спеціалізації “Технології зберігання, консервування та переробки молока” денної та заочної форм навчання. Тернопіль: ТНТУ, 2021. 61с.uk_UA
dc.relation.references16. Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я. Технологічне обладнання молочних виробництв, - Київ.: Фірма «Інкос», 2007.uk_UA
dc.relation.references17. Закарпатська область [Електронний ресурс]/ Режим доступу до ресурсу https://uk.wikipedia.org/wiki/Закарпатська_область.uk_UA
dc.relation.references18. Мохняк С.М. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. – Львів: вид. НУ ,,Львівська політехніка”, 2009.uk_UA
dc.relation.references19. Жидецький В.Ц., Джигирей В.С., Мельников О.В. Основи охорони праці. – Львів: Афіша, 2000.uk_UA
dc.relation.references20. Геврик Є.О. Охорона праці. – К.: Ельга, Ніка-Центр, 2003.uk_UA
dc.identifier.citationenDuda M.I. The project of a creamery for butter and products made from secondary raw material production with 20 t of whole milk processing capacity per shift: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / M.I. Duda. — Ternopil : TNTU, 2023. — 59 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:181 — Харчові технології (бакалаври)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Авторська довідка_Дуда Микола.doc45 kBMicrosoft WordMegtekintés/Megnyitás
КР_Дуда Микола.pdf1,91 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools