Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41949
Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.advisorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.advisorDatsyshyn, Kateryna-
dc.contributor.authorПавлів, Остап Володимирович-
dc.contributor.authorPavliv, Ostap-
dc.date.accessioned2023-06-28T20:27:08Z-
dc.date.available2023-06-28T20:27:08Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.date.submitted2023-06-
dc.identifier.citationПавлів О.В. Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 60 т за добу незбираного молока м.ч.ж. 3,4% : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О.В. Павлів. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41949-
dc.description.abstractУ роботі проведено розробку проєкту цеху по виробництву молокопродуктів. У запланованому асортименті міститься 2 види питного пастеризованого молока із різною жирністю, пастеризовані вершки та нежирний кефір. У завданні зазначено, що виробництво проводиться із 60 т молока-сировини жирністю 3,4 %. Перший розділ пояснювальної записки містить розрахунки виробництва продукції, підбору обладнання та площ. Також тут проведено опис операцій виробництва та детальний процес виробництва кожного продукту відповідно апаратурно-технологічної схеми. У розділі подано вимоги до сировини, з котрої виробляється асортимент, контроль технохімічних і мікробіологічних процесів та опис проведення санітарного оброблення обладнання. На основі розрахунків здійснено викреслювання графічної частини роботи. Техніко-економічну доцільність проєкту проведено у другому розділі. Тут здійснено вибір міста для підприємства, розроблено SWOT-аналіз, що пояснює сильні і слабкі аргументи проєкту, охарактеризовано асортимент продукції і канали, по яких буде здійснюватись проведення реалізації. Деякі теми з охорони праці висвітлено в третьому розділі. У кінці зібрано перелік літературних джерел.uk_UA
dc.description.abstractIn the work, the project of the production workshop for dairy products was developed. The planned assortment includes 2 types of drinking pasteurized milk with different fat content, pasteurized cream and low-fat kefir. The task states that production is carried out from 60 tons of raw milk with a fat content of 3.4%. The first section of the explanatory note contains calculations of production, selection of equipment and areas. Also here is a description of production operations and a detailed production process of each product according to the hardware and technological scheme. The section presents the requirements for the raw materials from which the assortment is produced, the control of technochemical and microbiological processes, and a description of the equipment sanitary treatment. Based on the calculations, the graphic part of the work was drawn out. The technical and economic feasibility of the project is carried out in the second section. Here the choice of the city for the enterprise was made, a SWOT analysis was developed, which explains the strong and weak arguments of the project, the range of products and the channels through which the implementation will be carried out were characterized. Some occupational health and safety topics are covered in the third chapter. At the end, a list of literary sources is collected.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ..5 1 Технологічна частина ...8 1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту …8 1.1.1 Таблиця вихідних даних для розрахунку продуктів ..8 1.1.2 Схема напрямків технологічної переробки сировини ..9 1.1.3 Сировинно-продуктовий розрахунок /.9 1.1.4 Зведена таблиця розрахунку продуктів ..14 1.2 Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва молочних продуктів ...15 1.2.1 Вимоги до сировини, використовуваної для виробництва молочних продуктів ...15 1.2.2 Опис загальних операцій виробництва молочних продуктів запроєктованого асортимент /.17 1.2.3 Опис технології виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту ..22 1.2.4 Нормативні характеристики молочних продуктів запроєктованого асортименту /..24 1.3 Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту …25 1.4 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання ….29 1.5 Підбір технологічного обладнання …..31 1.6 Розрахунок площ виробничих і допоміжних приміщень ….36 2 Техніко-економічне обґрунтування .....41 3 Безпека життєдіяльності, основи охорони праці ….45 Список використаних літературних джерел …49uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectнезбиране молокоuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectвершкиuk_UA
dc.subjectпастеризаціяuk_UA
dc.subjectwhole milkuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectcreamuk_UA
dc.subjectpasteurizationuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 60 т за добу незбираного молока м.ч.ж. 3,4%uk_UA
dc.title.alternativeThe project of a workshop for whole milk products making of 60 t of 3,4% whole milk processing capacity per 24 hoursuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Павлів О.В., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages51-
dc.subject.udc637.1uk_UA
dc.relation.references1. Технологія молочних продуктів: підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 сuk_UA
dc.relation.references2. Грек О. В. Молокопереробка. Інновації : підручник / О. В. Грек, О. О. Красуля ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2017. – 390 с.uk_UA
dc.relation.references3. Кочубей-Литвиненко, О. В. Технологія отримання та первинного оброблення молока: підручник / О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. М. Ющенко; Нац. ун-т харч. технол. – Київ: НУХТ, 2013. – 211 с.uk_UA
dc.relation.references4. Технологія незбираномолочних продуктів : навч. посібник / Т. А. Скорченко, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, О. В. Кочубей ; Нац. ун-т харч. технол. – Вінниця : Нова Книга, 2005. – 264 сuk_UA
dc.relation.references5. Технологічні розрахунки у молочній промисловості : навч. посібник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін. ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 343 с.uk_UA
dc.relation.references6. Про затвердження Вимог до безпечності та якості молока і молочних продуктів [Електронний ресурс]/ Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0593-19#Textuk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 3662-2018. Молоко-сировина коров`яче. Технічні умови. [На заміну ДСТУ 3662:2015; чинний від 2019-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2018.uk_UA
dc.relation.references8. ДСТУ 8131-2015. Вершки-сировина. Технічні умови. [На заміну РСТ УССР 1326-88; чинний від 2017-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2017.uk_UA
dc.relation.references9. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Навчальне видання. – К.: Вища освіта, 2006. – 351 с.uk_UA
dc.relation.references10. Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів : довідник : навч. посібник / О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров ; МОН України ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ НУХТ, 2012. – 311с.uk_UA
dc.relation.references11. ДСТУ 2661:2010. Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови. [чинний від 2011-10-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2011.uk_UA
dc.relation.references12. ДСТУ 4417:2005. Кефір. Технічні умови. [чинний від 2006-07-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2006.uk_UA
dc.relation.references13. . ДСТУ 7519:2014. Вершки питні. Технічні умови. [чинний від 2015-02-01]. Вид. офіц. Київ: Мінекономрозвитку України, 2015.uk_UA
dc.relation.references14. Ромоданова В.О., Костенко Т.П. Лабораторний практикум з технохімічного контролю підприємств молочної промисловості : Навч. посіб. – К.: НУХТ, 2003. – 168 с.uk_UA
dc.relation.references15. Мікробіологія молока і молочних продуктів : практикум : навч. посіб. / О. М. Бергілевич, В. В. Касянчук, І. Г. Власенко, М. Д. Кухтін ; ред. В. В. Касянчук. – Суми: Унів. кн., 2010. – 320 с.uk_UA
dc.relation.references16. Молоко та молочні продукти (GMP. HACCP) : довідник / ред. О. М. Якубчак. – Київ : Біопром, 2010. – 168 с.uk_UA
dc.relation.references17. Шульга Н. М., Млечко Л. А. Санітарія та гігієна. Навчальний посібник. – К.: ІПДО НУХТ, 2011. – 34 с. 19.uk_UA
dc.relation.references18. Крупа О.М. Проектування підприємств молочної промисловості. Курс лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". - Тернопіль, 2019. - 130 с.uk_UA
dc.relation.references19. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 60 сuk_UA
dc.relation.references20. Відомчі норми технологічного проектування підприємств по переробці молока. Мінсільгосппрод України ВНТП-АПК-24.06. К. – 2006. – 105 с.uk_UA
dc.relation.references21. Джигирей В. С. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. / В. С. Джигирей, В. Ц. Жидецький. – Вид. 3-тє, доповнене. – Львів: Афіша, 2000. – 256 с.uk_UA
dc.relation.references22. Бедрій Я. І. Безпека життєдіяльності / Я. І. Бедрій, В. С. Джигирей, А. І. Кидисюк. – Львів: Афіша, 1997. – 275 с.uk_UA
dc.identifier.citationenPavliv O.V.. The project of a workshop for whole milk products making of 60 t of 3,4% whole milk processing capacity per 24 hours : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.V. Pavliv. — Ternopil : TNTU, 2023. — 51 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Aparece en las colecciones: 181 — Харчові технології (бакалаври)

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Авторська довідка_Павлів Остап.doc49,5 kBMicrosoft WordVisualizar/Abrir
КР_Павлів Остап.pdf717,25 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador