霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41945
摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.advisorСторож, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.advisorStorozh, Liudmyla-
dc.contributor.authorКриса, Павло Віталійович-
dc.contributor.authorKrysa, Pavlo-
dc.date.accessioned2023-06-28T18:40:04Z-
dc.date.available2023-06-28T18:40:04Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.date.submitted2023-06-
dc.identifier.citationКриса П.В. Проєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю перероблення 35 т незбираного молока за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / П.В. Криса. — Тернопіль : ТНТУ, 2023. — 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41945-
dc.description.abstractУ цій роботі проведено розробку проєкту підприємства, що випускає незбираномолочну продукцію із потужністю 35 т/зм. У пояснювальній записці містяться 3 розділи, перший з яких включає: розрахунки сировини, устаткування і площ; нормативні вимоги до сировини; технологічні схеми виготовлення кожного продукту; контролювання технохімічних і мікробіологічних показників; опис проведення миття та дезінфекції обладнання. Другий розділ присвячено техніко-економічному обґрунтуванню, в якому пояснено доцільність створення даного проєкту, обране місто для будівництва, охарактеризовано сировинні бази, канали збуту та доцільність асортименту. Питання охорони праці висвітлюються в останньому розділі. У кінці подано перелік літературних джерел. На основі розрахунків та обраних технологій виробництва було проведено викреслювання графічної частини цієї роботи.uk_UA
dc.description.abstractIn this work developed the project of an enterprise producing whole milk products with a capacity of 35 t per shift. The explanatory note contains 3 sections, the first of which includes: calculations of raw materials, equipment and areas; regulatory requirements for raw materials; technological schemes for manufacturing each product; control of techno-chemical and microbiological indicators; description of washing and disinfection of equipment. The second section is devoted to the technical and economic justification, which explains the feasibility of creating this project, the chosen city for construction, characterizes the raw material bases, sales channels and the feasibility of the assortment. Occupational health and safety issues are covered in the last chapter. At the end presented a list of literary sources. On the basis of calculations and selected production technologies drawn the graphic part of this work.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВстуg ….5 1 Технологічна частина ...8 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту .…8 Таблиця вихідних даних для розрахунку продуктів ….8 Схема напрямків технологічної переробки сировини /..9 Сировинно-продуктовий розрахунок ..10 Зведена таблиця розрахунку продуктів ....16 Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва молочних продуктів ...16 Вимоги до сировини, використовуваної для виробництва молочних продуктів ...16 Опис загальних операцій виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту ….18 Опис технології виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту ..24 Нормативні характеристики молочних продуктів запроєктованого асортименту ..27 Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту …29 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання ….32 Підбір технологічного обладнання ...34 Розрахунок площ виробничих і допоміжних приміщень ….41 2 Техніко-економічне обґрунтування .....45 3 Безпека життєдіяльності, основи охорони праці ….49 Список використаних літературних джерел …53uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectмолоко пряженеuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectсметанаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectbaked milkuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectcultured creamuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва незбираномолочної продукції потужністю перероблення 35 т незбираного молока за змінуuk_UA
dc.title.alternativeThe project of a workshop for whole milk products making of 35 t of whole milk processing capacity per shiftuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Криса П.В., 2023uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages55-
dc.subject.udc637.1uk_UA
dc.relation.references1. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Навчальне видання. – К.: Вища освіта, 2006. – 351 с.uk_UA
dc.relation.references2. Технологія молочних продуктів : підручник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін.; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 сuk_UA
dc.relation.references3. Технологія незбираномолочних продуктів : навч. посібник / Т. А. Скорченко, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, О. В. Кочубей ; Нац. ун-т харч. технол. – Вінниця : Нова Книга, 2005. – 264 сuk_UA
dc.relation.references4. Грек О. В. Молокопереробка. Інновації : підручник / О. В. Грек, О. О. Красуля ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2017. – 390 с.uk_UA
dc.relation.references5. Технологічні розрахунки у молочній промисловості : навч. посібник / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін. ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2013. – 343 с.uk_UA
dc.relation.references6. Про затвердження Вимог до безпечності та якості молока і молочних продуктів [Електронний ресурс]/ Режим доступу до ресурсу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0593-19#Textuk_UA
dc.relation.references7. ДСТУ 3662-2018. Молоко-сировина коров`яче. Технічні умови. [На заміну ДСТУ 3662:2015; чинний від 2019-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2018.uk_UA
dc.relation.references8. Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів : довідник : навч. посібник / О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров ; МОН України ; Нац. ун-т харч. технол. – Київ НУХТ, 2012. – 311с.uk_UA
dc.relation.references9. ДСТУ 2661:2010. Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови. [чинний від 2011-10-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2011.uk_UA
dc.relation.references10. ДСТУ 4417:2005. Кефір. Технічні умови. [чинний від 2006-07-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2006.uk_UA
dc.relation.references11. ДСТУ 4418:2005 Сметана. Технічні умови. [Чинний від 2005-05-30]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2006.uk_UA
dc.relation.references12. Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока: навчальний посібник / Н. А. Ткаченко, О. П. Чагаровський, Н. О. Дец, Л. О. Ланженко, О. А. Кручек. – Рівне: «Овід», 2018. – 235 сuk_UA
dc.relation.references13. Ромоданова В.О., Костенко Т.П. Лабораторний практикум з технохімічного контролю підприємств молочної промисловості : Навч. посіб. – К.: НУХТ, 2003. – 168 с. uk_UA
dc.relation.references14. Молоко та молочні продукти (GMP. HACCP) : довідник / ред. О. М. Якубчак. – Київ : Біопром, 2010. – 168 с.uk_UA
dc.relation.references15. Методичні положення та норми продуктивності у виробництві молочних продуктів / В. В. Вітвіцький, Г. Т. Шкурін, В. І. Ковальчук, А. Є. Величко. – Київ : Украгропромпродуктивність, 2005. – 468 с.uk_UA
dc.relation.references16. Шульга Н. М., Млечко Л. А. Санітарія та гігієна. Навчальний посібник. – К.: ІПДО НУХТ, 2011. – 34 с. 19.uk_UA
dc.relation.references17. Єресько Г.О., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я. Технологічне обладнання молочних виробництв, - Київ.: Фірма «Інкос», 2007. – 344 с.uk_UA
dc.relation.references18. Крупа О.М. Проектування підприємств молочної промисловості. Курс лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". - Тернопіль, 2019. - 130 с.uk_UA
dc.relation.references19. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока» денної та заочної форм навчання / Крупа О.М., Сторож Л.А. Дацишин К.Є. – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 60 сuk_UA
dc.relation.references20. Іванов С. В. Молокопереробка. Промисловий інжиніринг : підручник / С. В. Іванов, О. В. Грек, Т. Г. Осьмак ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2017. – 275 с.uk_UA
dc.relation.references21. Гандзюк М.П., Желібо Є.П., Халімовський М.О. Основи охорони праці. – К.: Каравела, 2007. 408 с.uk_UA
dc.relation.references22. Бедрій І.Я., Нечай В.Я. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. – Львів: Манголія 2006, 2007. 499 с.uk_UA
dc.relation.references23. Желібо Є.П., Зацарний В.В. Безпека життєдіяльності. Підручник. – К.: Каравела, 2009.uk_UA
dc.identifier.citationenKrysa P.V. The project of a workshop for whole milk products making of 35 t of whole milk processing capacity per shift : bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / P.V. Krysa. — Ternopil : TNTU, 2023. — 55 p.uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
�蝷箔����:181 — Харчові технології (бакалаври)

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Криса_авторська_довідка.doc47 kBMicrosoft Word璉�閫�/撘��
КР_Криса П..pdf1,27 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�