Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41835
Назва: Удосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі сільськогосподарського ТОВ «Сидорівський Бровар» (Тернопільська обл., Чортківський р-н, с. Сидорів, вул. Парадна, 2А)
Інші назви: Improving of the enterprise production organization (Аgricultural LLC «Sydorivsky Brovar» as a case stady)
Автори: Голуб, Олег Ярославович
Holub, Oleh
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Голуб О. Я. Удосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі сільськогосподарського ТОВ «Сидорівський Бровар» : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю 073 «Менеджмент» / О. Я. Голуб. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 66 с.
Bibliographic description: Golub O.Ya. Improvement of the organization of production at the enterprise, on the example of the agricultural LLC "Sydorivskyi Brovar": bachelor's qualification work in specialty 073 "Management"/ O.Ya. Dove. - Ternopil: TNTU, 2023. - 66 p.
Дата публікації: 15-чер-2023
Дата подання: 24-чер-2023
Дата внесення: 24-чер-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені Івана Пулюя, факультет економіки та менеджменту
Науковий керівник: Гарматюк, Оксана Олегівна
Harmatiuk, Oksana
Члени комітету: Малюта, Людмила Ярославівна
Maliuta, Liudmyla
УДК: 658.15
Теми: організація виробництва
технології сільськогосподарського виробництва
технологічний процес
показники економічної ефективності
organization of production
technologies of agricultural production
technological process
, indicators of economic efficiency
Короткий огляд (реферат): Предмет дослідження - теоретичні та практичні аспекти організації виробництва на сільськогосподарському підприємстві. Об'єкт дослідження – процес організації виробництва сільськогосподарського ТОВ «Сидорівський Бровар». Мета роботи - розроблення рекомендацій у сфері удосконалення організації виробництва на сільськогосподарському ТОВ «Сидорівський Бровар». Методи дослідження: графічний метод, методи економічного аналізу, узагальнення та порівняння, синтезу, системного підходу.
Subject of investigation: theoretical and practical aspects of the organization of production at an agricultural enterprise. The object of investigation is the process of organizing the production of the agricultural LLC «Sydorivskyi Brovar». The aim of the work is to develop recommendations in the field of improving the organization of production at the agricultural LLC «Sydorivskyi Brovar». Research methods: graphic method, methods of economic analysis, generalization and comparison, synthesis, system approach.
Опис: У роботі проаналізовано особливості організації виробництва на сільськогосподарському ТОВ «Сидорівський Бровар» та розроблено заходи щодо її удосконалення. Зокрема, запропоновано заходи щодо організації виробництва ячмінного солоду, а також впровадження технологічного процесу виготовлення тушонок зі свинини.
The work analyzed the peculiarities of the organization of production at the agricultural LLC «Sydorivskyi Brovar» and developed measures for its improvement. In particular, measures were proposed to organize the production of barley malt, as well as the introduction of the technological process of making pork stews.
Зміст: Вступ, РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ, 1.1 Наукові підходи до сутності організації виробництва, 1.2 Системний підхід щодо організації виробництва, РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ТОВ «СИДОРІВСЬКИЙ БРОВАР», 2.1 Загальна характеристика діяльності підприємства, 2.2 Аналіз організації виробничого процесу та забезпечення ресурсами ТОВ «Сидорівський Бровар», РОЗДІЛ 3 НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ТОВ «СИДОРІВСЬКИЙ БРОВАР», 3.1 Заходи з організації виробництва ячмінного солоду, 3.2 Впровадження технологічного процесу виготовлення тушонок зі свинини, РОЗДІЛ 4 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОХОРОНА ПРАЦІ, 4.1 Значення адаптації в трудовому процесі , 4.2 Особливості безпеки праці під час вантажно-розвантажувальних робіт, ВИСНОВКИ, БІБЛІОГРАФІЯ, ДОДАТКИ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41835
Власник авторського права: „© Голуб Олег Ярославович, 2023“
Перелік літератури: 1. Організація виробництва: курс лекцій: навч. посіб. для студ. спеціальності 051 «Економіка» / КПІ ім. Ігоря Сікорського; уклад.: О.О.Кожемяченко. Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. 233 с.
2. Прохорова В. В., Давидова О.Ю. Організація виробництва : навч. посібник. Х. : Вид-во Іванченка І.С., 2018. 275 с.
3. Гриньова В.М., Салум М.М. Організація виробництва. URL: https://pidru4niki.com/14170120/ekonomika/organizatsiyni_osnovi_virobnitstva
4. Дикань В. Л., Маслова О.В. Організація виробництва : підручник. Харків : УкрДАЗТ, 2013. 431 с.
5. Васильков В. Г., Василькова Н. В. Організація і управління процесами виробництва: навч. посібник. КНЕУ. 2011. с. 503.
6. Організація виробництва : підручник / за ред. А.І. Яковлєва, С.П. Сударкіної, М.І. Ларки. - Харків : НТУ “ХПІ”, 2016. 436 с.
7. Єрмаков О.Ю., Жибак М.М., Динька П.К., Христенко Г.М., Гурська І.С. Організація виробництва: Навч. посібник. Київ: ФОП Ямчинський О.В., 2019. 414 с.
8. Савченко С. М., Кухарук А. Д., Редько К. Ю. Організація виробництва: Практикум. Київ КПІ ім. Ігоря Сікорського. 2022. 96 с.
9. Сударкіна С.П. Економіка підприємства: навчальний посібник. Харків: НТУ «ХПІ». 2011. 290 с.
10. Майорова І., Гарматюк, О. Вибір і управління інноваційною стратегією промислового підприємства Соціально- економічні проблеми і держава. 2019. Вип. 1 (20). С. 78-87. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2019/19mimspp.pdf
11. Економіка та організація виробництва: cамостійна та індивідуальна робота студентів. «Навчальний посібник» / Уклад. І. В. Причепа, Л. П. Руда. Вінниця. ВНТУ. 2017. 186 с.
12. Прохорова В. В. Давидова О.Ю. Організація виробництва : навч. посібник. Х. : Вид-во Іванченка І.С., 2018. 275 с.
13. Машлій Г.Б. Стан інноваційної діяльності підприємств в Україні на сучасному етапі // Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку: матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка (Тернопіль, 23 березня 2018 року) / МОН України, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2018. С. 42.
14. Ільчук М.М., Коновал І.А., Барановська О.Д., Євтушенко В.Д. Розвиток ринку зерна в Україні та його стабілізація. Економіка АПК. 2019. №4. С. 29.
15. Технологія утримання і вирощування свиней на глибокій підстилці. URL: https://www.youtube.com/watch?v=niQYhO3VN3Q
16. Інновації в технології виробництва свинини. URL: https://www.youtube.com/watch?v=UWasGgfBuqU
17. Організація виробництва : підручник / А. І. Яковлєв, С. П. Сударкіна, М. І. Ларка. Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". Харків: НТУ "ХПІ". 2016. 436 с.
18. Організація виробництва. Планування, організація і управління інноваційним розвитком високотехнологічного виробництва в промисловості та будівництві: Частина 2. Реалізація і забезпечення ефективності проектного управління інноваційним розвитком конкурентоспроможного виробництва: навч. посібник / В.О. Онищенко, О.В. Редкін, М.П. Нестеренко, Д.М. Толкачов. – Полтава: ПолтНТУ, 2015. 217 с.
19. Машлій Г.Б., Пальцан М.М. Напрями забезпечення ефективності операційної діяльності підприємства в сучасних умовах господарювання / Шістдесяті економіко-правові дискусії / Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Львів, 27 жовтня 2021 р.). Львів, 2021. С. 12-14.
20. Вантажно-розвантажувальні роботи: організація охорони праці та безпеки виконання. URL: https://smr.gov.ua/uk/2016-03-14-08-10-17/informatsijni-materiali/informatsijni-materiali-z-pitan-sotszakhistu/15451-vantazhno-rozvantazhuvalni-roboti-organizatsiya-okhoroni-pratsi-ta-bezpeki-vikonannya.html
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:073 — Менеджмент (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робота Голуб О..pdf1,4 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка_Голуб.pdf295,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора