Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41835
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.advisorГарматюк, Оксана Олегівна-
dc.contributor.advisorHarmatiuk, Oksana-
dc.contributor.authorГолуб, Олег Ярославович-
dc.contributor.authorHolub, Oleh-
dc.date.accessioned2023-06-24T16:27:19Z-
dc.date.available2023-06-24T16:27:19Z-
dc.date.issued2023-06-15-
dc.date.submitted2023-06-24-
dc.identifier.citationГолуб О. Я. Удосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі сільськогосподарського ТОВ «Сидорівський Бровар» : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю 073 «Менеджмент» / О. Я. Голуб. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41835-
dc.descriptionУ роботі проаналізовано особливості організації виробництва на сільськогосподарському ТОВ «Сидорівський Бровар» та розроблено заходи щодо її удосконалення. Зокрема, запропоновано заходи щодо організації виробництва ячмінного солоду, а також впровадження технологічного процесу виготовлення тушонок зі свинини.uk_UA
dc.descriptionThe work analyzed the peculiarities of the organization of production at the agricultural LLC «Sydorivskyi Brovar» and developed measures for its improvement. In particular, measures were proposed to organize the production of barley malt, as well as the introduction of the technological process of making pork stews.uk_UA
dc.description.abstractПредмет дослідження - теоретичні та практичні аспекти організації виробництва на сільськогосподарському підприємстві. Об'єкт дослідження – процес організації виробництва сільськогосподарського ТОВ «Сидорівський Бровар». Мета роботи - розроблення рекомендацій у сфері удосконалення організації виробництва на сільськогосподарському ТОВ «Сидорівський Бровар». Методи дослідження: графічний метод, методи економічного аналізу, узагальнення та порівняння, синтезу, системного підходу.uk_UA
dc.description.abstractSubject of investigation: theoretical and practical aspects of the organization of production at an agricultural enterprise. The object of investigation is the process of organizing the production of the agricultural LLC «Sydorivskyi Brovar». The aim of the work is to develop recommendations in the field of improving the organization of production at the agricultural LLC «Sydorivskyi Brovar». Research methods: graphic method, methods of economic analysis, generalization and comparison, synthesis, system approach.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ, РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ, 1.1 Наукові підходи до сутності організації виробництва, 1.2 Системний підхід щодо організації виробництва, РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ТОВ «СИДОРІВСЬКИЙ БРОВАР», 2.1 Загальна характеристика діяльності підприємства, 2.2 Аналіз організації виробничого процесу та забезпечення ресурсами ТОВ «Сидорівський Бровар», РОЗДІЛ 3 НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ТОВ «СИДОРІВСЬКИЙ БРОВАР», 3.1 Заходи з організації виробництва ячмінного солоду, 3.2 Впровадження технологічного процесу виготовлення тушонок зі свинини, РОЗДІЛ 4 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОХОРОНА ПРАЦІ, 4.1 Значення адаптації в трудовому процесі , 4.2 Особливості безпеки праці під час вантажно-розвантажувальних робіт, ВИСНОВКИ, БІБЛІОГРАФІЯ, ДОДАТКИuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectорганізація виробництваuk_UA
dc.subjectтехнології сільськогосподарського виробництваuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectпоказники економічної ефективностіuk_UA
dc.subjectorganization of productionuk_UA
dc.subjecttechnologies of agricultural productionuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subject, indicators of economic efficiencyuk_UA
dc.titleУдосконалення організації виробництва на підприємстві, на прикладі сільськогосподарського ТОВ «Сидорівський Бровар» (Тернопільська обл., Чортківський р-н, с. Сидорів, вул. Парадна, 2А)uk_UA
dc.title.alternativeImproving of the enterprise production organization (Аgricultural LLC «Sydorivsky Brovar» as a case stady)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder„© Голуб Олег Ярославович, 2023“uk_UA
dc.contributor.committeeMemberМалюта, Людмила Ярославівна-
dc.contributor.committeeMemberMaliuta, Liudmyla-
dc.coverage.placenameТНТУ імені Івана Пулюя, факультет економіки та менеджментуuk_UA
dc.subject.udc658.15uk_UA
dc.relation.references1. Організація виробництва: курс лекцій: навч. посіб. для студ. спеціальності 051 «Економіка» / КПІ ім. Ігоря Сікорського; уклад.: О.О.Кожемяченко. Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. 233 с.uk_UA
dc.relation.references2. Прохорова В. В., Давидова О.Ю. Організація виробництва : навч. посібник. Х. : Вид-во Іванченка І.С., 2018. 275 с.uk_UA
dc.relation.references3. Гриньова В.М., Салум М.М. Організація виробництва. URL: https://pidru4niki.com/14170120/ekonomika/organizatsiyni_osnovi_virobnitstvauk_UA
dc.relation.references4. Дикань В. Л., Маслова О.В. Організація виробництва : підручник. Харків : УкрДАЗТ, 2013. 431 с.uk_UA
dc.relation.references5. Васильков В. Г., Василькова Н. В. Організація і управління процесами виробництва: навч. посібник. КНЕУ. 2011. с. 503.uk_UA
dc.relation.references6. Організація виробництва : підручник / за ред. А.І. Яковлєва, С.П. Сударкіної, М.І. Ларки. - Харків : НТУ “ХПІ”, 2016. 436 с.uk_UA
dc.relation.references7. Єрмаков О.Ю., Жибак М.М., Динька П.К., Христенко Г.М., Гурська І.С. Організація виробництва: Навч. посібник. Київ: ФОП Ямчинський О.В., 2019. 414 с.uk_UA
dc.relation.references8. Савченко С. М., Кухарук А. Д., Редько К. Ю. Організація виробництва: Практикум. Київ КПІ ім. Ігоря Сікорського. 2022. 96 с.uk_UA
dc.relation.references9. Сударкіна С.П. Економіка підприємства: навчальний посібник. Харків: НТУ «ХПІ». 2011. 290 с.uk_UA
dc.relation.references10. Майорова І., Гарматюк, О. Вибір і управління інноваційною стратегією промислового підприємства Соціально- економічні проблеми і держава. 2019. Вип. 1 (20). С. 78-87. URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2019/19mimspp.pdfuk_UA
dc.relation.references11. Економіка та організація виробництва: cамостійна та індивідуальна робота студентів. «Навчальний посібник» / Уклад. І. В. Причепа, Л. П. Руда. Вінниця. ВНТУ. 2017. 186 с.uk_UA
dc.relation.references12. Прохорова В. В. Давидова О.Ю. Організація виробництва : навч. посібник. Х. : Вид-во Іванченка І.С., 2018. 275 с.uk_UA
dc.relation.references13. Машлій Г.Б. Стан інноваційної діяльності підприємств в Україні на сучасному етапі // Інновації: соціально-економічні та безпекові стратегії розвитку: матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ імені Івана Пулюя, академіка НАН України М.Г.Чумаченка (Тернопіль, 23 березня 2018 року) / МОН України, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя [та ін.]. – Тернопіль: 2018. С. 42.uk_UA
dc.relation.references14. Ільчук М.М., Коновал І.А., Барановська О.Д., Євтушенко В.Д. Розвиток ринку зерна в Україні та його стабілізація. Економіка АПК. 2019. №4. С. 29.uk_UA
dc.relation.references15. Технологія утримання і вирощування свиней на глибокій підстилці. URL: https://www.youtube.com/watch?v=niQYhO3VN3Quk_UA
dc.relation.references16. Інновації в технології виробництва свинини. URL: https://www.youtube.com/watch?v=UWasGgfBuqUuk_UA
dc.relation.references17. Організація виробництва : підручник / А. І. Яковлєв, С. П. Сударкіна, М. І. Ларка. Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". Харків: НТУ "ХПІ". 2016. 436 с.uk_UA
dc.relation.references18. Організація виробництва. Планування, організація і управління інноваційним розвитком високотехнологічного виробництва в промисловості та будівництві: Частина 2. Реалізація і забезпечення ефективності проектного управління інноваційним розвитком конкурентоспроможного виробництва: навч. посібник / В.О. Онищенко, О.В. Редкін, М.П. Нестеренко, Д.М. Толкачов. – Полтава: ПолтНТУ, 2015. 217 с.uk_UA
dc.relation.references19. Машлій Г.Б., Пальцан М.М. Напрями забезпечення ефективності операційної діяльності підприємства в сучасних умовах господарювання / Шістдесяті економіко-правові дискусії / Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Львів, 27 жовтня 2021 р.). Львів, 2021. С. 12-14.uk_UA
dc.relation.references20. Вантажно-розвантажувальні роботи: організація охорони праці та безпеки виконання. URL: https://smr.gov.ua/uk/2016-03-14-08-10-17/informatsijni-materiali/informatsijni-materiali-z-pitan-sotszakhistu/15451-vantazhno-rozvantazhuvalni-roboti-organizatsiya-okhoroni-pratsi-ta-bezpeki-vikonannya.htmluk_UA
dc.identifier.citationenGolub O.Ya. Improvement of the organization of production at the enterprise, on the example of the agricultural LLC "Sydorivskyi Brovar": bachelor's qualification work in specialty 073 "Management"/ O.Ya. Dove. - Ternopil: TNTU, 2023. - 66 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:073 — Менеджмент (бакалаври)

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Робота Голуб О..pdf1,4 MBAdobe PDFGöster/Aç
Авторська довідка_Голуб.pdf295,76 kBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları