Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41826
Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorВовк, Ірина Петрівна-
dc.contributor.advisorVovk, Iryna-
dc.contributor.authorДнесь, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorDnes, Yuliia-
dc.date.accessioned2023-06-23T20:06:08Z-
dc.date.available2023-06-23T20:06:08Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.date.submitted2023-06-
dc.identifier.citationДнесь Ю.В. Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / Ю.В. Днесь. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41826-
dc.description.abstractДнесь Ю. В. Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна») Кваліфікаційна робота бакалавра (76 с., 7 рис., 6 табл., 21 літ. джерел) за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. Факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2023. Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена обґрунтуванню впливу організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно-ресторанного господарства. У розділах даної кваліфікаційної роботи було досліджено проблеми у галузі анімаційної діяльності готельного підприємства, визначено ролі анімації в підвищенні якості обслуговування, досліджено принципи організації та планування анімаційних програм та заходів, описано характеристику досліджуваного підприємства, проведено аналіз фінансово-економічних показників та конкурентоспроможності підприємства, досліджено особливості організації анімаційних послуг на підприємстві та економічні аспекти вдосконалення анімаційної діяльності готелю, надано рекомендації щодо впровадження технічних інновацій та дитячої анімації для покращення надання анімаційних послуг. Результати проведеного дослідження створюють основу для подальших досліджень й практичного вирішення проблем дослідження стану та перспектив функціонування підприємства готельно-ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractDnes Y. V. «Improvement of animation services of a hotel facility (PJSC “Hotel Ukraine” as a case study)». Bachelor's qualification work (74 pages, 7 figures, 6 tables, 21 references) in the major of 241 "Hotel and Restaurant Management" - Ivan Puluj Ternopil National Technical University. Faculty of Economics and Management. - Ternopil, 2023. The bachelor's qualification work is dedicated to substantiating the influence of organizational culture and service quality on the effectiveness of hotel and restaurant enterprise functioning. The sections of this qualification work address the issues in the field of animation activities of a hotel enterprise, identify the roles of animation in improving service quality, explore the principles of organizing and planning animation programs and events, describe the characteristics of the researched enterprise, conduct an analysis of financial and economic indicators and competitiveness of the enterprise, investigate the peculiarities of organizing animation services in the enterprise, and explore the economic aspects of improving animation activities in the hotel. Recommendations are provided for the implementation of technological innovations and children's animation to enhance the provision of animation services. The results of the conducted research provide a basis for further studies and practical solutions to the problems related to the state and prospects of the hotel and restaurant enterprise's functioning.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП ...7 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ АНІМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІ ...9 1.1. Загальна характеристика анімаційної діяльності підприємств готельно-ресторанної сфери ...9 1.2. Роль анімації в підвищенні якості обслуговування гостей готелю ...13 1.3. Принципи організації та планування анімаційних програм та заходів ... 17 Висновки до розділу 1 ...23 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ У ПРАТ «ГОТЕЛЬ УКРАЇНА» ...24 2.1 Характеристика досліджуваного підприємства ...24 2.2 Аналіз фінансово-економічних показників та конкурентоспроможності підприємства. ...27 2.3 Особливості організації анімаційних послуг на підприємстві ПрАТ «Готель Україна»...35 Висновки до розділу 2 ...36 РОЗДІЛ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ, ЕКОНОМІЧНИХ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПРАТ "ГОТЕЛЬ УКРАЇНА" ...37 3.1 Економічні аспекти вдосконалення анімаційної діяльності готелю ...37 3.2 Технологічні інновації для покращення анімаційної діяльності ...40 3.3 Рекомендації для покращення анімаційних послуг та стратегії впровадження дитячої анімації ...45 Висновки до розділу 3 ...49 РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ ...51 4.1 Шляхи підвищення життєдіяльності людини. ...51 4.2 Психофізіологічне розвантаження для працівників. ...55 Висновки до розділу 4 ...57 ВИСНОКИ ...59 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ...61 ДОДАТКИ ...64uk_UA
dc.format.extent1-76-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectанімаційна діяльністьuk_UA
dc.subjectготельне підприємствоuk_UA
dc.subjectтехнологічні інноваціїuk_UA
dc.subjectдитяча анімаціяuk_UA
dc.subjectфінансово-економічний аналізuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectвдосконалення анімаційних послугuk_UA
dc.subjecthoteluk_UA
dc.subjectanimation activitiesuk_UA
dc.subjecthotel enterpriseuk_UA
dc.subjecttechnological innovationsuk_UA
dc.subjectchildren's animationuk_UA
dc.subjectfinancial and economic analysisuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectimprovement of animation servicesuk_UA
dc.titleВдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна»)uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of animation services of a hotel facility (PJSC “Hotel Ukraine” as a case study)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Днесь Ю.В., 2023uk_UA
dc.relation.references1. Все про туризм – освітньо туристичний портал tourlib.net: веб-сайт. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/iltjo.htmuk_UA
dc.relation.references2. Роглєв Х.Й. Основи готельного менеджменту Х.Й. Роглєв. tourlib.net: веб-сайт. URL: https://tourlib.net/books_ukr/roglev.htmuk_UA
dc.relation.references3. О. М. Кравець, С. І. Байлик, Організація анімаційних послуг в туризмі core.ac.uk: веб-сайт. URL: https://core.ac.uk/download/pdf/141489395.pdfuk_UA
dc.relation.references4. Організація анімаційних послуг в готелях і туристичних комплексах slideshare.net: веб-сайт. URL: https://www.slideshare.net/mazurets/3-54772292uk_UA
dc.relation.references5. Розвиток та впровадження анімаційної діяльності в готельному господарстві на українському і світовому ринках global-national.in.ua: веб-сайт. URL: http://global-national.in.ua/archive/6-2015/35.pdfuk_UA
dc.relation.references6. Вовк І.П., Вовк Ю.Я., Антонів Є.В., Вплив психологічних аспектів на створення анімаційних заходів для закладів готельно-ресторанного бізнесу elartu.tntu.edu.ua: веб-сайт. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/21924/1/Tezy%20Vovk%20Yu%20Vovk%20Antoniv.pdfuk_UA
dc.relation.references7. Тучковська І. І., Особливості організації анімаційної діяльності в індустрії гостинності lute.lviv.ua веб-сайт. URL: 2522-1256-2018-23-26.pdf (lute.lviv.ua)uk_UA
dc.relation.references8. Приватне Акціонерне Товариство «Готель Україна» clarity-project.info: веб-сайт. URL: https://clarity-project.info/smida/20123093?year=2017uk_UA
dc.relation.references9. Приватне Акціонерне Товариство «Готель Україна» clarity-project.info: веб-сайт. URL: https://clarity-project.info/edr/20123093/finances?current_year=2022uk_UA
dc.relation.references10. Інформаційні технології в готельній індустрії україни: реалії та перспективи investplan.com.ua: веб-сайт. URL: http://www.investplan.com.ua/pdf/1_2020/10.pdfuk_UA
dc.relation.references11. Впровадження додатків для смартфонів у сферу готельно-ресторанного бізнесу dspace.wunu.edu.ua: веб-сайт. URL: http://dspace.wunu.edu.ua/bitstream/316497/20948/1/129-130.pdfuk_UA
dc.relation.references12. Готель «Світязь» Луцьк reikartz.com: веб-сайт. URL: https://reikartz.com/uk/hotels/svityaz-lutsk/uk_UA
dc.relation.references13. Noble Boutique Hotel – Луцьк веб-сайт. URL: https://noble-boutique-lutsk.hotelmix.com.ua/uk_UA
dc.relation.references14. Готель Україна м. Луцьк Волинська обл. веб-сайт. URL: https://hotel-lutsk.com/uk_UA
dc.relation.references15. Children in Hospitality and Tourism dokumen.pub: веб-сайт. URL: https://dokumen.pub/qdownload/children-in-hospitality-and-tourism-4-1nbsped-9783110644586-9783110648416-9783110644678-2020939674.htmluk_UA
dc.relation.references16. Роман Шерстюк, Дмитро Шеліхевич, Інноваційний потенціал як основа забезпечення ефективної діяльності підприємства elartu.tntu.edu.ua: веб-сайт. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/21363/2/IRSP_2017_Sherstiuk_R-Innovative_potential_as_71-72.pdfuk_UA
dc.relation.references17. Шляхи підвищення життєдіяльності: оздоровча фізична культура confcontact.com: веб-сайт. URL: http://www.confcontact.com/2013-specproekt/tn15_grinyuk.htmuk_UA
dc.relation.references18. Скільки і якої фізичної активності потрібно людям різного віку веб-сайт. URL: https://healthcenter.od.ua/2020/08/18/skilky-i-yakoyi-fizychnoyi-aktyvnosti-potribno-lyudyam-riznogo-viku/uk_UA
dc.relation.references19. Цінність родини. Чинники міцної родини.Готовність до сімейного життя. веб-сайт. URL: https://vseosvita.ua/library/embed/010091xj-1350.doc.htmluk_UA
dc.relation.references20. Реферат Методи і засоби вимірювання освітленості веб-сайт. URL: https://ukrbukva.net/99380-Metody-i-sredstva-izmereniya-osveshennosti.htmluk_UA
dc.relation.references21. Методи встановлення регламентованих перерв на відпочинок веб-сайт. URL: https://buklib.net/books/28234/uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Vyskytuje se v kolekcích:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
dyplom_Dnes YU_V_2023.pdf1,75 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Авторська довідка_ Днесь.doc48,5 kBMicrosoft WordZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora