Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМосій, Ольга Бориславівна-
dc.contributor.authorГерасимюк, Орися Василівна-
dc.contributor.authorHerasymiuk, Orysia-
dc.date.accessioned2023-06-22T17:34:56Z-
dc.date.available2023-06-22T17:34:56Z-
dc.date.issued2023-06-22-
dc.date.submitted2023-06-02-
dc.identifier.citationГерасимюк О. В. Шляхи вдосконалення мотивації праці, на прикладі готельно-ресторанного комплексу Avalon Palace : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю 073 "Менеджмент" / О. В. Герасимюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41783-
dc.descriptionThe purpose of the work is to research and improve the methods of motivating employees of the organization. The object of the study is the hotel and restaurant complex Avalon Palace. The subject of research is the process of motivating personnel and its improvement. The practical significance of the results of the work lies in the development of proposals for improving the level of motivation of employees of the hotel and restaurant complex Avalon Palace. Research methods - generalization and synthesis, expert evaluation, graphical, economic-mathematical, comparative economic analysis.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження та вдосконалення методів мотивування працівників організації. Об’єктом дослідження є готельно-ресторанний комплекс (ГРК) Avalon Palace. Предмет дослідження – процес мотивування персоналу та його вдосконалення. Практичне значення результатів роботи полягає у розробленні пропозицій щодо покращення рівня мотивації працівників ГРК Avalon Palace. Методи дослідження – узагальнення і синтезу, експертного оцінювання, графічний, економіко-математичний, порівняльного економічного аналізу.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП. РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ. 1.1 Сутність мотивації персоналу. 1.2 Особливості мотивації персоналу в закладах готельно-ресторанного бізнесу. РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ГРК AVALON PALACE. 2.1 Загальна характеристика ГРК Avalon Palace. 2.2 Аналіз системи мотивації ГРК Avalon Palace. РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ МОТИВУВАННЯ ПЕРСОНАЛУ ГРК AVALON PALACE. 3.1 Шляхи вдосконалення оплати праці у ГРК Avalon Palace. 3.2 Пропозиції щодо вдосконалення нематеріальних методів мотивації персоналу. РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ. 4.1 Розслідування та облік нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві. 4.2 Долікарська допомога при харчових отруєннях. ВИСНОВКИ. БІБЛІОГРАФІЯ. ДОДАТКИuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectмотивація праціuk_UA
dc.subjectорганізаціяuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний комплексuk_UA
dc.subjectwork motivationuk_UA
dc.subjectorganizationuk_UA
dc.subjectstaffuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant complexuk_UA
dc.titleШляхи вдосконалення мотивації праці, на прикладі готельно-ресторанного комплексу Avalon Palaceuk_UA
dc.title.alternativeSome ways of labor motivation improvement (Hotel-Restaurant “Avalon Palace” as a case study)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder„© Герасимюк Орися Василівна, 2023“uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc656uk_UA
dc.relation.references1. Винахідлива мотивація: Секрети успішних компаній. URL: https://escadra.com.ua/ua/izobretatelnaya-motivaciya-sekrety-uspeshnyx-kompanij.htmluk_UA
dc.relation.references2. Готельно-ресторанний бізнес: навч. посібник. / О.А. Ніколайчук, Н.С. Приймак, О.А. Сімакова та ін. Кривий Ріг: Вид. ДонНУЕТ, 2022 250 с.uk_UA
dc.relation.references3. Гуторова О.О. Менеджмент організації: навч. посібн. Х.: ХНАУ. 2017. 267 с.uk_UA
dc.relation.references4. Давидова О.Ю. Організація в ресторанному господарстві: підручник / О.Ю. Давидова, Н.В. Полстяна; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: Вид-во Іванченка І.С., 2017. 330 с.uk_UA
dc.relation.references5. Дудар Т. Г., Волошин Р. В., Дудар В. Т. Менеджмент: навч. підруч. К.: Центр навчальної літератури. 2019. 336 с.uk_UA
dc.relation.references6. Закон України «Про охорону праці» від 14.10.1992 р. № 2694-ХІІ. URL: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2694-12.uk_UA
dc.relation.references7. Значення системи методів менеджменту в роботі підприємств готельно-ресторанного бізнесу. URL: https://tourlib.net/books_ukr/nechauk91.htmuk_UA
dc.relation.references8. Карлова О. А. Основи менеджменту і маркетингу : підручник / О. А. Карлова, С. І. Плотницька, М. К. Гнатенко. Харків : Друкарня Мадрид. 2016. 228 с.uk_UA
dc.relation.references9. Ковшеніков В.С. Організація готельно-ресторанної справи: навч. посібник / В.С. Ковшеніков, М.П. Мальська, Х.Й. Роглєв. Київ: Кондор, 2015. 752 с.uk_UA
dc.relation.references10. Малюк Л.П. Організація ресторанного господарства: підручник / Л.П. Малюк, Н.В. Полстяна, О.Ю. Давидова; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: Лідер, 2016. 487 с.uk_UA
dc.relation.references11. Колот А.М., Цимбалюк С.О. Мотивація персоналу: підручник. Київ, 2012. 397 с.uk_UA
dc.relation.references12. Мальська М.П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підручник / М.П. Мальська, О.М. Гаталяк, Н.М. Ганич; Львівський національний університет ім. І. Франка. Київ: ЦУЛ, 2018. 304 с.uk_UA
dc.relation.references13. Менеджмент: підручник для студентів / Є. О. Снітко, Є.Є. Завгородня. ДР «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». Старобльськ: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2018. 281 с.uk_UA
dc.relation.references14. Менеджмент: практикум. Навчальний посібник / За ред. О.Ф. Овсянюк-Бердадіної. Тернопіль : Економічна думка, 2019. 78 с.uk_UA
dc.relation.references15. Менеджмент: факти. URL: http://www.management.com.ua/blog/tag/faktyuk_UA
dc.relation.references16. Мосій О.Б. «Основи менеджменту»: Курс лекцій. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. 151 с.uk_UA
dc.relation.references17. Назарчук Т.В. Менеджмент організацій : навч. посіб. К.: “Центр учбової літератури”. 2015. 560 с.uk_UA
dc.relation.references18. Організація готельно-ресторанної справи: навч. посібн.за заг. ред. В.Я. Брича. Київ: Ліра-К, 202. 484 с.uk_UA
dc.relation.references19. Основи готельно-ресторанної справи: навч. посібн. / Н.І. Данько та ін.; за заг. ред. А.Ю. Парфіненка; ХНУ ім. В.Н. Каразіна. Харків: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2017. 287 с.uk_UA
dc.relation.references20. Основи менеджменту. Теорія і практика: навч. посіб. / Г.Є. Мошек, І.П. Миколайчук, Ю.І. Палеха, Ю.В. Поканєвич, А.С. Соломко, О.В. Коваленко, Н.В. Коваленко, В.С. Ціпуринда, Г.П. Сиваненко, О.І. Бєлова; за заг. ред. проф. Мошека Г.Є. Київ : Видавництво Ліра-К. 2017. 528 с.uk_UA
dc.relation.references21. Офіційний сайт Всесвітнього Економічного Форуму (WEF). URL: https://www.weforum.org/reports/the-global-risks-report-2021uk_UA
dc.relation.references22. Офіційний сайт Всесвітньої організації охорони здоров’я. URL: https://www.the-village.com.ua/village/knowledge/edu-news/280853-top-10-zagroz-zdorov-yu-lyudstva-v-2019-rotsi-za-versieyu-voozuk_UA
dc.relation.references23. Палеха Ю. І. Менеджмент персоналу : навч. посіб. К. : Ліра-К. 2015. 346 с.uk_UA
dc.relation.references24. Петруня Ю.Є., Петруня В.Ю. Менеджмент. Практикум : навч. посібник. Дніпро : Університет митної справи та фінансів, 2019. 104 с.uk_UA
dc.relation.references25. П’ятницька Г.Т. Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація: монографія / Г.Т. П’ятницька Київ: КНТЕУ, 2017. 465 с.uk_UA
dc.relation.references26. Рогач С.М. Економіка і підприємництво, менеджмент: навчальний посібник. К.: ЦП «Компринт», 2018. 714 с.uk_UA
dc.relation.references27. Свидрук І. І., Миронов Ю. Б. Психологія управління та конфліктологія: Підручник. Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету. 2017. 320 c.uk_UA
dc.relation.references28. Сокуренко В.В., Бандурка О.М., Бортник С.М. та ін. Безпека життєдіяльності та охорона праці: підручник. За заг. ред. В.В. Сокуренка. Харків. нац. ун-т внутр. справ. Харків: ХНУВС, 2021. 308 с.uk_UA
dc.relation.references29. Чайка Г. Л. Самоменеджмент менеджера: навч. посіб. Київ: Знання. 2014. 422 с.uk_UA
dc.identifier.citationenHerasymiuk O.V. Some ways of labor motivation improvement (Hotel-Restaurant “Avalon Palace” as a case study): bachelor degree thesis on speciality 073 "Management" / O.V. Herasymiuk. Ternopil: TNTU, 2023. 60 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:073 — Менеджмент (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бакалаврська Герасимюк О..pdf852,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Avtorsyka_dovidka_Herasymjuk.docx.pdf195,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора