Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40889

Назва: Європейські системи попередження споживачів про небезпечні харчові продукти на ринку України
Інші назви: European systems to warn consumers about dangerous food products on the market of Ukraine
Автори: Артеменко, Людмила Борисівна
Artemenko, Liudmyla
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Бібліографічний опис: Артеменко Л. Б. Європейські системи попередження споживачів про небезпечні харчові продукти на ринку України / Людмила Борисівна Артеменко // Матеріали X Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 31 березня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А, 2023. — С. 102–105. — (Економічно ефективна торгівля: розуміння суті та сучасні підходи до її ведення).
Bibliographic description: Artemenko L. (2023) Yevropeiski systemy poperedzhennia spozhyvachiv pro nebezpechni kharchovi produkty na rynku Ukrainy [European systems to warn consumers about dangerous food products on the market of Ukraine]. Book of abstracts of the 10th International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systemscompetitive positions strengthening in global, regional and local dimensions” (Tern., 31 March 2023), pp. 102-105 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали X Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2023
Book of abstracts of the 10th International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systemscompetitive positions strengthening in global, regional and local dimensions”, 2023
Конференція/захід: X Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Журнал/збірник: Матеріали X Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Дата публікації: 31-бер-2023
Дата внесення: 19-кві-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 31 березня 2023 року
31 March 2023
УДК: 338.439
Кількість сторінок: 4
Діапазон сторінок: 102-105
Початкова сторінка: 102
Кінцева сторінка: 105
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40889
ISBN: 978-617-7875-35-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://ec.europa.eu/consumers/archive/safety/rapex/index_en.htm)/
https://ec.europa.eu/food/safety/rasff-food-and-feed-safety-alerts_en
http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/236/206
https://lsr.if.ua/derzhprodspozhivsluzhba-informuye
https://www.gudpss-zp.gov.ua/?page=news&id=2149
https://new.dpss-te.gov.ua/https://www.facebook.com/Dpssternopil/?locale=uk_UA
Перелік літератури: 1. Системи швидкого сповіщення про непродовольчі товари, що створюють серйозний ризик: URL: http://ec.europa.eu/consumers/archive/safety/rapex/index_en.htm)/
2. Європейська Комісія. Річний звіт RASFF 2020, Офіс публікацій, 2021. URL: https://ec.europa.eu/food/safety/rasff-food-and-feed-safety-alerts_en
3. Ємченко І.В. ЗАХОДИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ СПОЖИВАЧІВ ПРО НЕБЕЗПЕЧНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ НА РИНКУ ЄС. Товарознавчий вісник: збірник наукових праць. Випуск 15, частина 2. Редкол.: ред. Пахолюк О.В., відп. секретар Передрій О.І. Луцьк, 2022. С. 124-135. URL: http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/236/206
4. Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області URL: https://lsr.if.ua/derzhprodspozhivsluzhba-informuye
5. Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. URL: https://www.gudpss-zp.gov.ua/?page=news&id=2149
6. Головне управління Держспоживслужби в Тернопільській області. URL: https://new.dpss-te.gov.ua/https://www.facebook.com/Dpssternopil/?locale=uk_UA
7. Сирохман І. В. Сучасні проблеми безпечності і якості харчових продуктів. Огляд. Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. 2014. Вип. 14. С. 168-171.
References: 1. Systemy shvydkoho spovishchennia pro neprodovolchi tovary, shcho stvoriuiut serioznyi ryzyk: URL: http://ec.europa.eu/consumers/archive/safety/rapex/index_en.htm)/
2. Yevropeiska Komisiia. Richnyi zvit RASFF 2020, Ofis publikatsii, 2021. URL: https://ec.europa.eu/food/safety/rasff-food-and-feed-safety-alerts_en
3. Yemchenko I.V. ZAKhODY POPEREDZhENNIa SPOZhYVAChIV PRO NEBEZPEChNI KhARChOVI PRODUKTY NA RYNKU YeS. Tovaroznavchyi visnyk: zbirnyk naukovykh prats. Issue 15, chastyna 2. Redkol., red. Pakholiuk O.V., vidp. sekretar Peredrii O.I. Lutsk, 2022. P. 124-135. URL: http://tovvisnik.lutsk-ntu.com.ua/index.php/tovvisnik/article/view/236/206
4. Holovne upravlinnia Derzhprodspozhyvsluzhby v Ivano-Frankivskii oblasti URL: https://lsr.if.ua/derzhprodspozhivsluzhba-informuye
5. Derzhavna sluzhba Ukrainy z pytan bezpechnosti kharchovykh produktiv ta zakhystu spozhyvachiv. URL: https://www.gudpss-zp.gov.ua/?page=news&id=2149
6. Holovne upravlinnia Derzhspozhyvsluzhby v Ternopilskii oblasti. URL: https://new.dpss-te.gov.ua/https://www.facebook.com/Dpssternopil/?locale=uk_UA
7. Syrokhman I. V. Suchasni problemy bezpechnosti i yakosti kharchovykh produktiv. Ohliad. Visnyk Lvivskoi komertsiinoi akademii. Seriia tovaroznavcha. 2014. Iss. 14. P. 168-171.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:X Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.