Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40109

Назва: Автоматизовані системи обробки замовлень в кафе
Інші назви: Automated system of order processing in the cafe
Автори: Струтинська, Ірина Володимирівна
Мельник, В.
Strutynska, I.
Melnyk, V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Бібліографічний опис: Струтинська І. В. Автоматизовані системи обробки замовлень в кафе / Ірина Володимирівна Струтинська, В. Мельник // Тези доповідей Ⅲ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 6-7 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 53–54. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління).
Bibliographic description: Strutynska I., Melnyk V. (2022) Avtomatyzovani systemy obrobky zamovlen v kafe [Automated system of order processing in the cafe]. Proceeding of International Scientific Conference "Digital Economy as a Factor of Innovative & Sustainable Development of the Society" (Tern., 6-7 December 2022), pp. 53-54 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅲ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2022
Proceeding of International Scientific Conference "Digital Economy as a Factor of Innovative & Sustainable Development of the Society", 2022
Конференція/захід: Ⅲ-тя Міжнародна науково-практича конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅲ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Дата публікації: 6-гру-2022
Дата внесення: 9-січ-2023
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 6-7 грудня 2022 року
6-7 December 2022
УДК: 004.62
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 53-54
Початкова сторінка: 53
Кінцева сторінка: 54
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40109
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Перелік літератури: 1. Verevka, Tatiana V. "Development of industry 4.0 in the hotel and restaurant business." IBIMA business review 324071 (2019).
2. Струтинська І.В., Козбур Г.В. Основні стимули цифрових трансформацій малого та середнього бізнесу України. Матеріали наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2019, с. 73.
References: 1. Verevka, Tatiana V. "Development of industry 4.0 in the hotel and restaurant business." IBIMA business review 324071 (2019).
2. Strutynska I.V., Kozbur H.V. Osnovni stymuly tsyfrovykh transformatsii maloho ta serednoho biznesu Ukrainy. Materialy naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, Ternopil, 2019, P. 73.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅲ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.