Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40109
Назва: | Автоматизовані системи обробки замовлень в кафе |
Інші назви: | Automated system of order processing in the cafe |
Автори: | Струтинська, Ірина Володимирівна Мельник, В. Strutynska, I. Melnyk, V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Струтинська І. В. Автоматизовані системи обробки замовлень в кафе / Ірина Володимирівна Струтинська, В. Мельник // Тези доповідей Ⅲ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 6-7 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 53–54. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління). |
Bibliographic description: | Strutynska I., Melnyk V. (2022) Avtomatyzovani systemy obrobky zamovlen v kafe [Automated system of order processing in the cafe]. Proceeding of International Scientific Conference "Digital Economy as a Factor of Innovative & Sustainable Development of the Society" (Tern., 6-7 December 2022), pp. 53-54 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅲ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2022 Proceeding of International Scientific Conference "Digital Economy as a Factor of Innovative & Sustainable Development of the Society", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅲ-тя Міжнародна науково-практича конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅲ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ |
Дата публікації: | 6-гру-2022 |
Дата внесення: | 9-січ-2023 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 6-7 грудня 2022 року 6-7 December 2022 |
УДК: | 004.62 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 53-54 |
Початкова сторінка: | 53 |
Кінцева сторінка: | 54 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40109 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Перелік літератури: | 1. Verevka, Tatiana V. "Development of industry 4.0 in the hotel and restaurant business." IBIMA business review 324071 (2019). 2. Струтинська І.В., Козбур Г.В. Основні стимули цифрових трансформацій малого та середнього бізнесу України. Матеріали наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2019, с. 73. |
References: | 1. Verevka, Tatiana V. "Development of industry 4.0 in the hotel and restaurant business." IBIMA business review 324071 (2019). 2. Strutynska I.V., Kozbur H.V. Osnovni stymuly tsyfrovykh transformatsii maloho ta serednoho biznesu Ukrainy. Materialy naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, Ternopil, 2019, P. 73. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
III_MNPK_2022_Strutynska_I-Automated_system_of_order_53-54.pdf | 991,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
III_MNPK_2022_Strutynska_I-Automated_system_of_order_53-54.djvu | 31,71 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
III_MNPK_2022_Strutynska_I-Automated_system_of_order_53-54__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.