Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40109

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтрутинська, Ірина Володимирівна
dc.contributor.authorМельник, В.
dc.contributor.authorStrutynska, I.
dc.contributor.authorMelnyk, V.
dc.coverage.temporal6-7 грудня 2022 року
dc.coverage.temporal6-7 December 2022
dc.date.accessioned2023-01-09T07:44:57Z-
dc.date.available2023-01-09T07:44:57Z-
dc.date.created2022-12-06
dc.date.issued2022-12-06
dc.identifier.citationСтрутинська І. В. Автоматизовані системи обробки замовлень в кафе / Ірина Володимирівна Струтинська, В. Мельник // Тези доповідей Ⅲ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 6-7 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 53–54. — (Сучасні комунікації та оцінка якості управління).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40109-
dc.format.extent53-54
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅲ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“, 2022
dc.relation.ispartofProceeding of International Scientific Conference "Digital Economy as a Factor of Innovative & Sustainable Development of the Society", 2022
dc.titleАвтоматизовані системи обробки замовлень в кафе
dc.title.alternativeAutomated system of order processing in the cafe
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc004.62
dc.relation.references1. Verevka, Tatiana V. "Development of industry 4.0 in the hotel and restaurant business." IBIMA business review 324071 (2019).
dc.relation.references2. Струтинська І.В., Козбур Г.В. Основні стимули цифрових трансформацій малого та середнього бізнесу України. Матеріали наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Тернопіль, 2019, с. 73.
dc.relation.referencesen1. Verevka, Tatiana V. "Development of industry 4.0 in the hotel and restaurant business." IBIMA business review 324071 (2019).
dc.relation.referencesen2. Strutynska I.V., Kozbur H.V. Osnovni stymuly tsyfrovykh transformatsii maloho ta serednoho biznesu Ukrainy. Materialy naukovoi konferentsii Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, Ternopil, 2019, P. 73.
dc.identifier.citationenStrutynska I., Melnyk V. (2022) Avtomatyzovani systemy obrobky zamovlen v kafe [Automated system of order processing in the cafe]. Proceeding of International Scientific Conference "Digital Economy as a Factor of Innovative & Sustainable Development of the Society" (Tern., 6-7 December 2022), pp. 53-54 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅲ Міжнародної науково-практичної конференції учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
dc.citation.spage53
dc.citation.epage54
dc.citation.conferenceⅢ-тя Міжнародна науково-практича конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“
Розташовується у зібраннях:Ⅲ міжнародна науково-практична конференція учених та студентів „Цифрова економіка як фактор інновацій та сталого розвитку суспільства“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.