Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39994

Назва: Інноваційні напрямки маркетингових комунікацій у ресторанному бізнесі як чинник відновлення сфери гостинності
Інші назви: Innovative directions of marketinng communications in the restaurant business as a factor in the recovery of the hospitality industry
Автори: Паляниця, Віктор Анатолійович
Пазюк, Н. О.
Palianytsia, V. A.
Pazyuk, N. O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Паляниця В. А. Інноваційні напрямки маркетингових комунікацій у ресторанному бізнесі як чинник відновлення сфери гостинності / Паляниця Віктор Анатолійович, Пазюк Н. О. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 78–79.
Bibliographic description: Palianytsia V. A., Pazyuk N. O. (2022) Innovatsiini napriamky marketynhovykh komunikatsii u restorannomu biznesi yak chynnyk vidnovlennia sfery hostynnosti [Innovative directions of marketinng communications in the restaurant business as a factor in the recovery of the hospitality industry]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 78-79 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
Конференція/захід: Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Дата публікації: 18-лис-2022
Дата внесення: 2-січ-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 18 листопада 2022 року
18 november 2022
УДК: 339.138
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 78-79
Початкова сторінка: 78
Кінцева сторінка: 79
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39994
ISBN: 978-617-7875-48-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22nooveu.pdf
http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.5775630
https://mind.ua/publications/20243413-apetit-do-zhittya-yakvijna-zminyue-restorannu-industriyu\
Перелік літератури: 1. Електронне наукове фахове видання "Соціально-економічні проблеми і держава"Носирєв О. Розвиток туризму та індустрії гостинності в стратегії постконфліктного відновлення економіки України [Електронний ресурс] / Олександр Носирєв, Тетяна Деділова, Інна Токар // Соціально-економічні проблеми і держава. – 2022. – Вип. 1 (26). – С. 55-68. – ТНТУ імені І. Пулюя та Академія соціального управління URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22nooveu.pdf
2. Наукові записки Львівського університету бізнесу та права. Серія економічна. Серія юридична. Випуск 31/2021 Балацька Н. Ю., Калєнік К. В. Стратегія інноваційного розвитку індустрії гостинності. URL:: http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.5775630
3. Кравченко В. MIND URL: https://mind.ua/publications/20243413-apetit-do-zhittya-yakvijna-zminyue-restorannu-industriyu\
References: 1. Elektronne naukove fakhove vydannia "Socio-Economic Problems and the State"Nosyriev O. Rozvytok turyzmu ta industrii hostynnosti v stratehii postkonfliktnoho vidnovlennia ekonomiky Ukrainy [Electronic resource], Oleksandr Nosyriev, Tetiana Dedilova, Inna Tokar, Socio-Economic Problems and the State, 2022, Iss. 1 (26), P. 55-68, TNTU imeni I. Puliuia ta Akademiia sotsialnoho upravlinnia URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22nooveu.pdf
2. Naukovi zapysky Lvivskoho universytetu biznesu ta prava. Seriia ekonomichna. Seriia yurydychna. Issue 31/2021 Balatska N. Yu., Kalienik K. V. Stratehiia innovatsiinoho rozvytku industrii hostynnosti. URL:: http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.5775630
3. Kravchenko V. MIND URL: https://mind.ua/publications/20243413-apetit-do-zhittya-yakvijna-zminyue-restorannu-industriyu\
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.