Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39994

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляниця, Віктор Анатолійович
dc.contributor.authorПазюк, Н. О.
dc.contributor.authorPalianytsia, V. A.
dc.contributor.authorPazyuk, N. O.
dc.coverage.temporal18 листопада 2022 року
dc.coverage.temporal18 november 2022
dc.date.accessioned2023-01-02T20:31:02Z-
dc.date.available2023-01-02T20:31:02Z-
dc.date.created2022-11-18
dc.date.issued2022-11-18
dc.identifier.citationПаляниця В. А. Інноваційні напрямки маркетингових комунікацій у ресторанному бізнесі як чинник відновлення сфери гостинності / Паляниця Віктор Анатолійович, Пазюк Н. О. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 78–79.
dc.identifier.isbn978-617-7875-48-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39994-
dc.format.extent78-79
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
dc.relation.urihttp://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22nooveu.pdf
dc.relation.urihttp://dx.doi.org/10.5281/zenodo.5775630
dc.relation.urihttps://mind.ua/publications/20243413-apetit-do-zhittya-yakvijna-zminyue-restorannu-industriyu\
dc.titleІнноваційні напрямки маркетингових комунікацій у ресторанному бізнесі як чинник відновлення сфери гостинності
dc.title.alternativeInnovative directions of marketinng communications in the restaurant business as a factor in the recovery of the hospitality industry
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc339.138
dc.relation.references1. Електронне наукове фахове видання "Соціально-економічні проблеми і держава"Носирєв О. Розвиток туризму та індустрії гостинності в стратегії постконфліктного відновлення економіки України [Електронний ресурс] / Олександр Носирєв, Тетяна Деділова, Інна Токар // Соціально-економічні проблеми і держава. – 2022. – Вип. 1 (26). – С. 55-68. – ТНТУ імені І. Пулюя та Академія соціального управління URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22nooveu.pdf
dc.relation.references2. Наукові записки Львівського університету бізнесу та права. Серія економічна. Серія юридична. Випуск 31/2021 Балацька Н. Ю., Калєнік К. В. Стратегія інноваційного розвитку індустрії гостинності. URL:: http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.5775630
dc.relation.references3. Кравченко В. MIND URL: https://mind.ua/publications/20243413-apetit-do-zhittya-yakvijna-zminyue-restorannu-industriyu\
dc.relation.referencesen1. Elektronne naukove fakhove vydannia "Socio-Economic Problems and the State"Nosyriev O. Rozvytok turyzmu ta industrii hostynnosti v stratehii postkonfliktnoho vidnovlennia ekonomiky Ukrainy [Electronic resource], Oleksandr Nosyriev, Tetiana Dedilova, Inna Tokar, Socio-Economic Problems and the State, 2022, Iss. 1 (26), P. 55-68, TNTU imeni I. Puliuia ta Akademiia sotsialnoho upravlinnia URL: http://sepd.tntu.edu.ua/images/stories/pdf/2022/22nooveu.pdf
dc.relation.referencesen2. Naukovi zapysky Lvivskoho universytetu biznesu ta prava. Seriia ekonomichna. Seriia yurydychna. Issue 31/2021 Balatska N. Yu., Kalienik K. V. Stratehiia innovatsiinoho rozvytku industrii hostynnosti. URL:: http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.5775630
dc.relation.referencesen3. Kravchenko V. MIND URL: https://mind.ua/publications/20243413-apetit-do-zhittya-yakvijna-zminyue-restorannu-industriyu\
dc.identifier.citationenPalianytsia V. A., Pazyuk N. O. (2022) Innovatsiini napriamky marketynhovykh komunikatsii u restorannomu biznesi yak chynnyk vidnovlennia sfery hostynnosti [Innovative directions of marketinng communications in the restaurant business as a factor in the recovery of the hospitality industry]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 78-79 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
dc.citation.spage78
dc.citation.epage79
dc.citation.conferenceⅩ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Appears in Collections:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.