Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39992
Titulua: | Визначення організаційно-економічного механізму ефективного управління підприємствами ресторанного господарства як основних ланок забезпечення туристичної діяльності |
Beste titulu batzuk: | Definition of organizational and economic mechanism effective management of restaurant enterprises as main security links tourist activities |
Egilea: | Нагорняк, Галина Степанівна Вовк, Ірина Петрівна Nahorniak, H. Vovk, I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Нагорняк Г. С. Визначення організаційно-економічного механізму ефективного управління підприємствами ресторанного господарства як основних ланок забезпечення туристичної діяльності / Нагорняк Галина Степанівна, Вовк І. П. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 74–75. |
Bibliographic description (International): | Nahorniak H., Vovk I. (2022) Vyznachennia orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu efektyvnoho upravlinnia pidpryiemstvamy restorannoho hospodarstva yak osnovnykh lanok zabezpechennia turystychnoi diialnosti [Definition of organizational and economic mechanism effective management of restaurant enterprises as main security links tourist activities]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 74-75 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Gordailuaren-data: | 18-Nov-2022 |
Date of entry: | 2-Jan-2023 |
Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
UDC: | 005 93 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 74-75 |
Start page: | 74 |
End page: | 75 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39992 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
URL for reference material: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534 |
References (Ukraine): | 1. Галасюк С.С., 2015. Проблеми управління сферою туризму України в умовах сьогодення. URL: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534 2. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів. К. : Центр навч. літератури, 2006. 346 с. 3. П’ятницька Г. Т., Коваленко А. М. Стратегічні альтернативи розвитку ресторанів в умовах конкуренції. Торгівля і ринок України: темат. зб. наук. праць з проблем торгівлі і громад. харчування. Вип. 15. Донецьк: ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2003. Т.1. С. 258–267. |
References (International): | 1. Halasiuk S.S., 2015. Problemy upravlinnia sferoiu turyzmu Ukrainy v umovakh sohodennia. URL: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534 2. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: navch. posibnyk dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K. : Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p. 3. Piatnytska H. T., Kovalenko A. M. Stratehichni alternatyvy rozvytku restoraniv v umovakh konkurentsii. Torhivlia i rynok Ukrainy: temat. zb. nauk. prats z problem torhivli i hromad. kharchuvannia. Iss. 15. Donetsk: DonDUET im. M. Tuhan-Baranovskoho, 2003. V.1. P. 258–267. |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Nahorniak_H-Definition_of_organizational_74-75.pdf | 745,37 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SRBD_2022_Nahorniak_H-Definition_of_organizational_74-75.djvu | 32,04 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SRBD_2022_Nahorniak_H-Definition_of_organizational_74-75__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.