Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39992
Назва: | Визначення організаційно-економічного механізму ефективного управління підприємствами ресторанного господарства як основних ланок забезпечення туристичної діяльності |
Інші назви: | Definition of organizational and economic mechanism effective management of restaurant enterprises as main security links tourist activities |
Автори: | Нагорняк, Галина Степанівна Вовк, Ірина Петрівна Nahorniak, H. Vovk, I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Нагорняк Г. С. Визначення організаційно-економічного механізму ефективного управління підприємствами ресторанного господарства як основних ланок забезпечення туристичної діяльності / Нагорняк Галина Степанівна, Вовк І. П. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 74–75. |
Bibliographic description: | Nahorniak H., Vovk I. (2022) Vyznachennia orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu efektyvnoho upravlinnia pidpryiemstvamy restorannoho hospodarstva yak osnovnykh lanok zabezpechennia turystychnoi diialnosti [Definition of organizational and economic mechanism effective management of restaurant enterprises as main security links tourist activities]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 74-75 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Дата публікації: | 18-лис-2022 |
Дата внесення: | 2-січ-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
УДК: | 005 93 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 74-75 |
Початкова сторінка: | 74 |
Кінцева сторінка: | 75 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39992 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534 |
Перелік літератури: | 1. Галасюк С.С., 2015. Проблеми управління сферою туризму України в умовах сьогодення. URL: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534 2. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів. К. : Центр навч. літератури, 2006. 346 с. 3. П’ятницька Г. Т., Коваленко А. М. Стратегічні альтернативи розвитку ресторанів в умовах конкуренції. Торгівля і ринок України: темат. зб. наук. праць з проблем торгівлі і громад. харчування. Вип. 15. Донецьк: ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2003. Т.1. С. 258–267. |
References: | 1. Halasiuk S.S., 2015. Problemy upravlinnia sferoiu turyzmu Ukrainy v umovakh sohodennia. URL: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534 2. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: navch. posibnyk dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K. : Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p. 3. Piatnytska H. T., Kovalenko A. M. Stratehichni alternatyvy rozvytku restoraniv v umovakh konkurentsii. Torhivlia i rynok Ukrainy: temat. zb. nauk. prats z problem torhivli i hromad. kharchuvannia. Iss. 15. Donetsk: DonDUET im. M. Tuhan-Baranovskoho, 2003. V.1. P. 258–267. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Nahorniak_H-Definition_of_organizational_74-75.pdf | 745,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Nahorniak_H-Definition_of_organizational_74-75.djvu | 32,04 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Nahorniak_H-Definition_of_organizational_74-75__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.