Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39992

Назва: Визначення організаційно-економічного механізму ефективного управління підприємствами ресторанного господарства як основних ланок забезпечення туристичної діяльності
Інші назви: Definition of organizational and economic mechanism effective management of restaurant enterprises as main security links tourist activities
Автори: Нагорняк, Галина Степанівна
Вовк, Ірина Петрівна
Nahorniak, H.
Vovk, I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Нагорняк Г. С. Визначення організаційно-економічного механізму ефективного управління підприємствами ресторанного господарства як основних ланок забезпечення туристичної діяльності / Нагорняк Галина Степанівна, Вовк І. П. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 74–75.
Bibliographic description: Nahorniak H., Vovk I. (2022) Vyznachennia orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu efektyvnoho upravlinnia pidpryiemstvamy restorannoho hospodarstva yak osnovnykh lanok zabezpechennia turystychnoi diialnosti [Definition of organizational and economic mechanism effective management of restaurant enterprises as main security links tourist activities]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 74-75 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
Конференція/захід: Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Дата публікації: 18-лис-2022
Дата внесення: 2-січ-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 18 листопада 2022 року
18 november 2022
УДК: 005
93
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 74-75
Початкова сторінка: 74
Кінцева сторінка: 75
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39992
ISBN: 978-617-7875-48-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534
Перелік літератури: 1. Галасюк С.С., 2015. Проблеми управління сферою туризму України в умовах сьогодення. URL: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534
2. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів. К. : Центр навч. літератури, 2006. 346 с.
3. П’ятницька Г. Т., Коваленко А. М. Стратегічні альтернативи розвитку ресторанів в умовах конкуренції. Торгівля і ринок України: темат. зб. наук. праць з проблем торгівлі і громад. харчування. Вип. 15. Донецьк: ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2003. Т.1. С. 258–267.
References: 1. Halasiuk S.S., 2015. Problemy upravlinnia sferoiu turyzmu Ukrainy v umovakh sohodennia. URL: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534
2. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: navch. posibnyk dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K. : Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p.
3. Piatnytska H. T., Kovalenko A. M. Stratehichni alternatyvy rozvytku restoraniv v umovakh konkurentsii. Torhivlia i rynok Ukrainy: temat. zb. nauk. prats z problem torhivli i hromad. kharchuvannia. Iss. 15. Donetsk: DonDUET im. M. Tuhan-Baranovskoho, 2003. V.1. P. 258–267.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.