Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39966
Título : | Інноваційні технології як чинник підвищення ефективності функціонування організації |
Otros títulos : | Innovative technologies as a factor increasing the efficiency of organization functioning |
Autor : | Гейдарова, О. В. Гейдаров, Н. І. Heidarova, O. Heidarov, N. |
Affiliation: | Хмельницький національний університет |
Bibliographic description (Ukraine): | Гейдарова О. В. Інноваційні технології як чинник підвищення ефективності функціонування організації / Гейдарова О. В., Гейдаров Н. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 33–34. |
Bibliographic description (International): | Heidarova O., Heidarov N. (2022) Innovatsiini tekhnolohii yak chynnyk pidvyshchennia efektyvnosti funktsionuvannia orhanizatsii [Innovative technologies as a factor increasing the efficiency of organization functioning]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 33-34 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Fecha de publicación : | 18-nov-2022 |
Date of entry: | 2-ene-2023 |
Editorial : | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
UDC: | 338.488 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 33-34 |
Start page: | 33 |
End page: | 34 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39966 |
ISBN : | 978-617-7875-48-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
URL for reference material: | https://tourlib.net/statti_ukr/zavadynska3.htm http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf https://tourlib.net/statti_ukr/polotaj5.htm |
References (Ukraine): | 1. Завадинська О.Ю. Сучасні тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/zavadynska3.htm 2. Балацька Н.Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. URL: http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf 3. Полотай Б.Я. Перспективи впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/polotaj5.htm |
References (International): | 1. Zavadynska O.Yu. Suchasni tendentsii vprovadzhennia innovatsiinykh form obsluhovuvannia v zakladakh restorannoho hospodarstva. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/zavadynska3.htm 2. Balatska N.Yu. Restorannyi biznes v umovakh pandemii koronavirusu: problemy ta napriamy transformatsii modelei rozvytku. URL: http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf 3. Polotai B.Ya. Perspektyvy vprovadzhennia innovatsiinykh tekhnolohii u zakladakh restorannoho hospodarstva. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/polotaj5.htm |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Heidarova_O-Innovative_technologies_33-34.pdf | 744,12 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
SRBD_2022_Heidarova_O-Innovative_technologies_33-34.djvu | 33,79 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
SRBD_2022_Heidarova_O-Innovative_technologies_33-34__COVER.png | 1,41 MB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.