Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39966

Назва: Інноваційні технології як чинник підвищення ефективності функціонування організації
Інші назви: Innovative technologies as a factor increasing the efficiency of organization functioning
Автори: Гейдарова, О. В.
Гейдаров, Н. І.
Heidarova, O.
Heidarov, N.
Приналежність: Хмельницький національний університет
Бібліографічний опис: Гейдарова О. В. Інноваційні технології як чинник підвищення ефективності функціонування організації / Гейдарова О. В., Гейдаров Н. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 33–34.
Bibliographic description: Heidarova O., Heidarov N. (2022) Innovatsiini tekhnolohii yak chynnyk pidvyshchennia efektyvnosti funktsionuvannia orhanizatsii [Innovative technologies as a factor increasing the efficiency of organization functioning]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 33-34 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
Конференція/захід: Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Дата публікації: 18-лис-2022
Дата внесення: 2-січ-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 18 листопада 2022 року
18 november 2022
УДК: 338.488
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 33-34
Початкова сторінка: 33
Кінцева сторінка: 34
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39966
ISBN: 978-617-7875-48-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://tourlib.net/statti_ukr/zavadynska3.htm
http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf
https://tourlib.net/statti_ukr/polotaj5.htm
Перелік літератури: 1. Завадинська О.Ю. Сучасні тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/zavadynska3.htm
2. Балацька Н.Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. URL: http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf
3. Полотай Б.Я. Перспективи впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/polotaj5.htm
References: 1. Zavadynska O.Yu. Suchasni tendentsii vprovadzhennia innovatsiinykh form obsluhovuvannia v zakladakh restorannoho hospodarstva. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/zavadynska3.htm
2. Balatska N.Yu. Restorannyi biznes v umovakh pandemii koronavirusu: problemy ta napriamy transformatsii modelei rozvytku. URL: http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf
3. Polotai B.Ya. Perspektyvy vprovadzhennia innovatsiinykh tekhnolohii u zakladakh restorannoho hospodarstva. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/polotaj5.htm
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.