Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39966
Назва: | Інноваційні технології як чинник підвищення ефективності функціонування організації |
Інші назви: | Innovative technologies as a factor increasing the efficiency of organization functioning |
Автори: | Гейдарова, О. В. Гейдаров, Н. І. Heidarova, O. Heidarov, N. |
Приналежність: | Хмельницький національний університет |
Бібліографічний опис: | Гейдарова О. В. Інноваційні технології як чинник підвищення ефективності функціонування організації / Гейдарова О. В., Гейдаров Н. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 33–34. |
Bibliographic description: | Heidarova O., Heidarov N. (2022) Innovatsiini tekhnolohii yak chynnyk pidvyshchennia efektyvnosti funktsionuvannia orhanizatsii [Innovative technologies as a factor increasing the efficiency of organization functioning]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 33-34 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Дата публікації: | 18-лис-2022 |
Дата внесення: | 2-січ-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
УДК: | 338.488 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 33-34 |
Початкова сторінка: | 33 |
Кінцева сторінка: | 34 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39966 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://tourlib.net/statti_ukr/zavadynska3.htm http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf https://tourlib.net/statti_ukr/polotaj5.htm |
Перелік літератури: | 1. Завадинська О.Ю. Сучасні тенденції впровадження інноваційних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/zavadynska3.htm 2. Балацька Н.Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. URL: http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf 3. Полотай Б.Я. Перспективи впровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/polotaj5.htm |
References: | 1. Zavadynska O.Yu. Suchasni tendentsii vprovadzhennia innovatsiinykh form obsluhovuvannia v zakladakh restorannoho hospodarstva. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/zavadynska3.htm 2. Balatska N.Yu. Restorannyi biznes v umovakh pandemii koronavirusu: problemy ta napriamy transformatsii modelei rozvytku. URL: http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf 3. Polotai B.Ya. Perspektyvy vprovadzhennia innovatsiinykh tekhnolohii u zakladakh restorannoho hospodarstva. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/polotaj5.htm |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Heidarova_O-Innovative_technologies_33-34.pdf | 744,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Heidarova_O-Innovative_technologies_33-34.djvu | 33,79 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Heidarova_O-Innovative_technologies_33-34__COVER.png | 1,41 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.