Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39928

Tytuł: Діджиталізація як складова конкурентоспроможності бізнесу
Inne tytuły: Dizhittalia as a component of business competitiveness
Authors: Краузе, Ольга Ігорівна
Krause, Olga
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Краузе О. І. Діджиталізація як складова конкурентоспроможності бізнесу / Краузе Ольга // РСЕСГЕП, 15-16 грудня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 11–12. — (Соціальна відповідальність – основа філософії бізнесу).
Bibliographic description (International): Krause O. (2022) Didzhytalizatsiia yak skladova konkurentospromozhnosti biznesu [Dizhittalia as a component of business competitiveness]. RSESGP (Tern., 15-16 December 2022), pp. 11-12 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Розвиток соціальноекономічних систем в геоекономічному просторі“, 2022
Proceeding of Ⅱ International scientific and practical conference "Development of socio-economic systems ingeoeconomic space", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Розвиток соціальноекономічних систем в геоекономічному просторі“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Розвиток соціальноекономічних систем в геоекономічному просторі“
Data wydania: 15-gru-2022
Date of entry: 2-sty-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 15-16 грудня 2022 року
15-16 December 2022
UDC: 330.354
Strony: 2
Zakres stron: 11-12
Główna strona: 11
Strona końcowa: 12
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39928
ISBN: 978-617-7875-50-4
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Związane URL literatura: https://galicianvisnyk.tntu.edu.ua/?art=1082
https://doi.org/10.25313/2520-2294-2022-11-8381
https://www.i-scoop.eu/digitization-digitalization-digital-transformation-disruption
Wykaz piśmiennictwa: 1. Краузе О.І., Піняк І.Л., Шпилик С.В. Маркетинговий стратегічний аналіз конкурентного потенціалу комерційного підприємства. Галицький економічний вісник. № 3. 2022. С. 81-90. URL: https://galicianvisnyk.tntu.edu.ua/?art=1082
2. Краузе О. І., Піняк І. Л., Шпилик С. В. Соціальна відповідальність в контексті діджиталізації бізнесу. Міжнародний науковий журнал «Інтернаука». Серія: «Економічні науки». 2022. №11. URL: https://doi.org/10.25313/2520-2294-2022-11-8381
3. Digitization, digitalization and digital transformation: the differences. I-scoop. URL: https://www.i-scoop.eu/digitization-digitalization-digital-transformation-disruption
4. Krause О.І. Marketing Internet technologies in the field of services / Digital Economy trends: global challenges, strategy and technologies: Monograph /Edited by Ghenadie Сiobanu, Olha Pavlykivska] Galati, Romania, 2021. – pp. 104-116. (222 р.)
References: 1. Krauze O.I., Piniak I.L., Shpylyk S.V. Marketynhovyi stratehichnyi analiz konkurentnoho potentsialu komertsiinoho pidpryiemstva. Galician economic bulletin. No 3. 2022. P. 81-90. URL: https://galicianvisnyk.tntu.edu.ua/?art=1082
2. Krauze O. I., Piniak I. L., Shpylyk S. V. Sotsialna vidpovidalnist v konteksti didzhytalizatsii biznesu. Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Internauka". Serie: "Ekonomichni nauky". 2022. No 11. URL: https://doi.org/10.25313/2520-2294-2022-11-8381
3. Digitization, digitalization and digital transformation: the differences. I-scoop. URL: https://www.i-scoop.eu/digitization-digitalization-digital-transformation-disruption
4. Krause O.I. Marketing Internet technologies in the field of services, Digital Economy trends: global challenges, strategy and technologies: Monograph /Edited by Ghenadie Siobanu, Olha Pavlykivska] Galati, Romania, 2021, pp. 104-116. (222 r.)
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток соціально-економічних систем в геоекономічному просторі» (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi