Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39816
Title: | Конкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексу |
Other Titles: | Competitiveness as a factor for the formation of sustainable development of the hotel and restaurant complex |
Authors: | Шерстюк, Роман Петрович Євгеньєва, Ольга Sherstiuk, Roman Yevgenieva, Olha |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine |
Bibliographic description (Ukraine): | Шерстюк Р. П. Конкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексу / Роман Петрович Шерстюк, Ольга Євгеньєва // ICBuTS-2022, 23-24 листопада 2022 р. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 13–15. |
Bibliographic description (International): | Sherstiuk R., Yevgenieva O. (2022) Konkurentospromozhnist yak faktor formuvannia staloho rozvytku hotelno-restorannoho kompeksu [Competitiveness as a factor for the formation of sustainable development of the hotel and restaurant complex]. ICBuTS-2022 (Tern., 23-24 November 2022), pp. 13-15 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“, 2022 Proceeding of Ⅱ International Scientific Conference: “Business Transformation for Sustainable Future: Research, Digitalization and Innovation”, 2022 |
Conference/Event: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ |
Issue Date: | 23-Nov-2022 |
Date of entry: | 28-Des-2022 |
Publisher: | ФОП Паляниця В.А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 листопада 2022 р. 23-24 November 2022 |
UDC: | 65.01 |
Number of pages: | 3 |
Page range: | 13-15 |
Start page: | 13 |
End page: | 15 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39816 |
ISBN: | 978-617-7875-47-4 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
References (Ukraine): | 1. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с. 2. Клименко С.М. Управління конкурентоспроможністю підприємства: навч. посіб. / С.М. Клименко, Д.О. Барабась, Т.В. Омельяненко та ін. К.: КНЕУ, 2006. 527 с. 3. Конкурентоспроможність підприємства: навчальний посібник / І.А. Дмитрієв, І.М. Кирчата, О.М. Шершенюк. Х.: ФОП Бровін О.В., 2020. 340 с. |
References (International): | 1. Stoiko I.I., Sherstiuk R.P. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu (Prohrama, kurs lektsii, praktychni zaniattia, samostiina robota, indyvidualni zavdannia, terminolohichnyi slovnyk, testy). Navch.-metod. posibnyk. Ternopil: TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 156 p. 2. Klymenko S.M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva: tutorial, S.M. Klymenko, D.O. Barabas, T.V. Omelianenko and other K., KNEU, 2006. 527 p. 3. Konkurentospromozhnist pidpryiemstva: navchalnyi posibnyk, I.A. Dmytriiev, I.M. Kyrchata, O.M. Shersheniuk. Kh., FOP Brovin O.V., 2020. 340 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації» (2022) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ICBuTS_2022_Sherstiuk_R-Competitiveness_as_a_factor_13-15.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ICBuTS_2022_Sherstiuk_R-Competitiveness_as_a_factor_13-15.djvu | 92,46 kB | DjVu | View/Open | |
ICBuTS_2022_Sherstiuk_R-Competitiveness_as_a_factor_13-15__COVER.png | 1,31 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.