Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39816

Назва: Конкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексу
Інші назви: Competitiveness as a factor for the formation of sustainable development of the hotel and restaurant complex
Автори: Шерстюк, Роман Петрович
Євгеньєва, Ольга
Sherstiuk, Roman
Yevgenieva, Olha
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Бібліографічний опис: Шерстюк Р. П. Конкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексу / Роман Петрович Шерстюк, Ольга Євгеньєва // ICBuTS-2022, 23-24 листопада 2022 р. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 13–15.
Bibliographic description: Sherstiuk R., Yevgenieva O. (2022) Konkurentospromozhnist yak faktor formuvannia staloho rozvytku hotelno-restorannoho kompeksu [Competitiveness as a factor for the formation of sustainable development of the hotel and restaurant complex]. ICBuTS-2022 (Tern., 23-24 November 2022), pp. 13-15 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“, 2022
Proceeding of Ⅱ International Scientific Conference: “Business Transformation for Sustainable Future: Research, Digitalization and Innovation”, 2022
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“
Дата публікації: 23-лис-2022
Дата внесення: 28-гру-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 листопада 2022 р.
23-24 November 2022
УДК: 65.01
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 13-15
Початкова сторінка: 13
Кінцева сторінка: 15
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39816
ISBN: 978-617-7875-47-4
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Перелік літератури: 1. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с.
2. Клименко С.М. Управління конкурентоспроможністю підприємства: навч. посіб. / С.М. Клименко, Д.О. Барабась, Т.В. Омельяненко та ін. К.: КНЕУ, 2006. 527 с.
3. Конкурентоспроможність підприємства: навчальний посібник / І.А. Дмитрієв, І.М. Кирчата, О.М. Шершенюк. Х.: ФОП Бровін О.В., 2020. 340 с.
References: 1. Stoiko I.I., Sherstiuk R.P. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu (Prohrama, kurs lektsii, praktychni zaniattia, samostiina robota, indyvidualni zavdannia, terminolohichnyi slovnyk, testy). Navch.-metod. posibnyk. Ternopil: TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 156 p.
2. Klymenko S.M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva: tutorial, S.M. Klymenko, D.O. Barabas, T.V. Omelianenko and other K., KNEU, 2006. 527 p.
3. Konkurentospromozhnist pidpryiemstva: navchalnyi posibnyk, I.A. Dmytriiev, I.M. Kyrchata, O.M. Shersheniuk. Kh., FOP Brovin O.V., 2020. 340 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації» (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.