Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39815

Назва: Концептуальні засади механізму формування та реалізації стратегії інноваційного розвитку закладу харчування
Інші назви: Conceptual principles of the mechanism of formation and implementation of the innovative development strategy of a catering institution
Автори: Мельник, Лілія Миколаївна
Яремчук, Руслана
Melnyk, Liliya
Yaremchuk, Ruslana
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Бібліографічний опис: Мельник Л. М. Концептуальні засади механізму формування та реалізації стратегії інноваційного розвитку закладу харчування / Лілія Мельник, Руслана Яремчук // ICBuTS-2022, 23-24 листопада 2022 р. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 162–163.
Bibliographic description: Melnyk L., Yaremchuk R. (2022) Kontseptualni zasady mekhanizmu formuvannia ta realizatsii stratehii innovatsiinoho rozvytku zakladu kharchuvannia [Conceptual principles of the mechanism of formation and implementation of the innovative development strategy of a catering institution]. ICBuTS-2022 (Tern., 23-24 November 2022), pp. 162-163 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“, 2022
Proceeding of Ⅱ International Scientific Conference: “Business Transformation for Sustainable Future: Research, Digitalization and Innovation”, 2022
Конференція/захід: Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“
Дата публікації: 23-лис-2022
Дата внесення: 28-гру-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 листопада 2022 р.
23-24 November 2022
УДК: 330.334
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 162-163
Початкова сторінка: 162
Кінцева сторінка: 163
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39815
ISBN: 978-617-7875-47-4
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Перелік літератури: 1. Андрушків Богдан, Шерстюк Роман, Кирич Наталія, Погайдак Ольга. Розвиток промислових підприємств в умовах суспільної нестабільності: ресурсно-інноваційні чинники (Особливості організаційного процесу забезпечення ефективності економічних реформ в умовах Європейської адаптації суб’єктів господарювання) / Галицький економічний вісник Тернопільського національного технічного університету. 2017. Том 52. С. 32-44.
2. Roman Sherstiuk, Eduard Malevski, Nataliia Marynenko, Liliya Melnyk, Olha Pavlykivska. Models of evaluating the impact of changes technological and industrial areas in enterprise development. Amazonia Investiga. Volume 10 – Issue 40 / April 2021. P. 253-264.
References: 1. Andrushkiv Bohdan, Sherstiuk Roman, Kyrych Nataliia, Pohaidak Olha. Rozvytok promyslovykh pidpryiemstv v umovakh suspilnoi nestabilnosti: resursno-innovatsiini chynnyky (Osoblyvosti orhanizatsiinoho protsesu zabezpechennia efektyvnosti ekonomichnykh reform v umovakh Yevropeiskoi adaptatsii subiektiv hospodariuvannia), Galician economic bulletin Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu. 2017. V. 52. P. 32-44.
2. Roman Sherstiuk, Eduard Malevski, Nataliia Marynenko, Liliya Melnyk, Olha Pavlykivska. Models of evaluating the impact of changes technological and industrial areas in enterprise development. Amazonia Investiga. Volume 10 – Issue 40, April 2021. P. 253-264.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації» (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.