Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39777
| Назва: | Індустрія 4.0: ресторанні комп’ютерні POS-системи |
| Інші назви: | Industry 4.0: restaurant computer POS systems |
| Автори: | Стойко, Ігор Долубовська, Ольга Stoyko, Igor Dolubovska, Olga |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine |
| Бібліографічний опис: | Стойко І. Індустрія 4.0: ресторанні комп’ютерні POS-системи / Ігор Стойко, Ольга Долубовська // ICBuTS-2022, 23-24 листопада 2022 р. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 62–64. |
| Bibliographic description: | Stoyko I., Dolubovska O. (2022) Industriia 4.0: restoranni kompiuterni POS-systemy [Industry 4.0: restaurant computer POS systems]. ICBuTS-2022 (Tern., 23-24 November 2022), pp. 62-64 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“, 2022 Proceeding of Ⅱ International Scientific Conference: “Business Transformation for Sustainable Future: Research, Digitalization and Innovation”, 2022 |
| Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ |
| Дата публікації: | 23-лис-2022 |
| Дата внесення: | 28-гру-2022 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В.А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 23-24 листопада 2022 р. 23-24 November 2022 |
| УДК: | 379.8 |
| Кількість сторінок: | 3 |
| Діапазон сторінок: | 62-64 |
| Початкова сторінка: | 62 |
| Кінцева сторінка: | 64 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39777 |
| ISBN: | 978-617-7875-47-4 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації» (2022) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ICBuTS_2022_Stoyko_I-Industry_4_0_restaurant_computer_62-64.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ICBuTS_2022_Stoyko_I-Industry_4_0_restaurant_computer_62-64.djvu | 88,63 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ICBuTS_2022_Stoyko_I-Industry_4_0_restaurant_computer_62-64__COVER.png | 1,2 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.