Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39481
Назва: Методичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи з дисципліни «Транспортно-експедиторська діяльність»
Автори: Плекан, Уляна Михайлівна
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи з дисципліни «Транспортно-експедиторська діяльність» для здобувачів освітнього рівня бакалавр за спеціальністю 275 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» / Укладач: Плекан У.М. – Тернопіль: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022. –34 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 22-гру-2022
Країна (код): UA
Теми: Транспортно-експедиторська діяльність
транспортно-експедиторське обслуговування
транспорт
системи перевезень
експедиційна робота
перевезення
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни «Транспортно-експедиторська діяльність» є формування системних знань і практичних умінь з транспортно-експедиторського обслуговування підприємств та населення та вивчення особливостей експедиторської діяльності на різних видах транспорту. Завдання навчальної дисципліни – оволодіння комплексом знань, необхідних для вирішення питань з транспортно-експедиторського обслуговування, особливості технологічних процесів транспортно-експедиторського обслуговування, а також набуття практичних навиків і вмінь, необхідних для успішного вирішення задач, які притаманні транспортно-експедиторської діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39481
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри автомобілів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Met_prakt_TED___2022.docxМетодичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи з дисципліни «Транспортно-експедиторська діяльність»134,46 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора