Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39434
Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorФедишин, Ірина Богданівна-
dc.date.accessioned2022-12-21T21:19:56Z-
dc.date.available2022-12-21T21:19:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.date.submitted2020-
dc.identifier.citationФедишин І.Б. Рецесія у сфері готельно-ресторанного бізнесу: виклики та загрози / І. Б. Федишин // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу». Збірник тез доповідей І Всеукраїнської науково-практичної конференції – Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», 2020. – С.70-72uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39434-
dc.description.abstractЦентральна та Східна Європа (ЦСЄ) стала привабливим ринком для розвитку готельної справи. Зростання подорожей до країн Центральної та Східної Європи збільшило прибутковість готелів та зробило регіон гарячою точкою для інвестицій. За п'ятирічний період з 2013 по 2017 роки трансакції готелів лише в Чехії оцінили в понад мільярд євро. Рівень заповнення готелів у Східній Європі зростав швидше, ніж в інших частинах Європи, і незабаром може бути нарівні з рештою континенту. Незважаючи на те, що середньодобові темпи наповнення готелів все ще значно нижчі у Східній Європі у порівнянні із Західною та Цетнральною, потенціал регіону очевидний. Очікується, що пропозиція готельних номерів зросте в кількох ключових столицях у 2020 році, включаючи Прагу, Будапешт та Варшавуuk_UA
dc.format.extent70-72-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»uk_UA
dc.subjectрецесіяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleРецесія у сфері готельно-ресторанного бізнесу: виклики та загрозиuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»uk_UA
dc.subject.udc331; 338uk_UA
dc.relation.referencesMarketsizeoftheglobalhotelindustryfrom 2014 to 2018. URL: https://www.statista.com/statistics/247264/total-revenue-of-the-global-hotel-industry/uk_UA
dc.relation.referencesHotel market in Central and Eastern Europe - Statistics & Facts. URL: https://www.statista.com/topics/5180/hotel-market-in-central-and-eastern-europe/uk_UA
dc.relation.referencesEstimated loss of tourism expenditure due to the impact of coronavirus (COVID-19) in Italy in 2020, by sector(in million euros). URL: https://www.statista.com/statistics/1105700/loss-of-tourism-expenditure-due-to-impact-of-coronavirus-in-italy-by-sector/uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюяuk_UA
dc.citation.conference«Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу»-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти