Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів 291

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Характеристика втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів 25 2 40 18 4 3 0

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_45.pdf 39
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_45.djvu 32
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_45__COVER.png 4

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 208
China 21
Japan 21
Ireland 6
Brazil 5
Canada 5
Australia 3
United Kingdom 3
India 2
Україна 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Mountain View 37
San Mateo 33
San Ramon 27
Tokyo 20
Menlo Park 13
Louisville 10
Jackson 5
Blue Bell 4
New York 4
Hangzhou 3