霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38915

摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.authorБабієнко, В. В.
dc.contributor.authorМокієнко, А. В.
dc.contributor.authorГорошков, О. В.
dc.contributor.authorКоболев, Е. В.
dc.contributor.authorШейх, А. Д. Х.
dc.contributor.authorСуворова, А. С.
dc.contributor.authorBabienko, V. V.
dc.contributor.authorMokienko, A. V.
dc.contributor.authorGoroshkov, O. V.
dc.contributor.authorKoboliev, E. V.
dc.contributor.authorSeikh, A. D. H.
dc.contributor.authorSuvorova, A. S.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:44Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:44Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationАбсорбція магнію як ключовий фактор його споживання / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков, Е. В. Коболев, А. Д. Х. Шейх, А. С. Суворова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 44. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38915-
dc.format.extent44
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleАбсорбція магнію як ключовий фактор його споживання
dc.title.alternativeAbsorption of magnesium as a key factor in its consumption
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc546.28
dc.subject.udc613.31
dc.identifier.citationenBabienko V. V., Mokienko A. V., Goroshkov O. V., Koboliev E. V., Seikh A. D. H., Suvorova A. S. (2022) Absorbtsiia mahniiu yak kliuchovyi faktor yoho spozhyvannia [Absorption of magnesium as a key factor in its consumption]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 44 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationОдеський національний медичний університет
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage44
dc.citation.epage44
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
�蝷箔����:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.