Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38900

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЦісарик, О. Й.
dc.contributor.authorМусій, Л. Я.
dc.contributor.authorСливка, І. М.
dc.contributor.authorTsisaryk, O. Y.
dc.contributor.authorMusii, L. Y.
dc.contributor.authorSlyvka, I. M.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:39Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:39Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationЦісарик О. Й. Розроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировини / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 22–23. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38900-
dc.format.extent22-23
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleРозроблення технології сиркових виробів з використання рослинної сировини
dc.title.alternativeDevelopment of the technology of cottage cheese products using vegetable raw materials
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.236
dc.relation.references1. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Технологія оздоровчих харчових продуктів: підручник. К.: НУХТ, 2015. 402 с.
dc.relation.references2. Соломон А М., Новгородська Н.В. Кисломолочний десерт з використанням рослинних наповнювачів. Матеріали І міжнародної конференції «Сучасні технології харчових виробництв». Вінниця, 2015. С.73–75.
dc.relation.references3. Гачак Ю. Р. Виготовлення сирів і використання їх в домашніх умовах. Львів, 2010. 85 с.
dc.relation.references4. Грек О. В., Скорченко Т. А. Технологія сиру кисломолочного та сиркових виробів. Навч. посібн. К.: НУХТ, 2009. 235 с.
dc.relation.references5. Севастянова О. В., Пилипенко Л. М., Маковська Т. В., Гончаров Д. С. Нежирні сиркові десерти з рослинними біокоректорами. Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського. Серія: технічні науки. 2018. Том 29 (68). № 2. С. 272–278.
dc.relation.references6. Стеценко Н., Боса Л. Вибір рослинних збагачувачів для виробництва сиркової маси оздоровчого призначення. Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. К.: НУХТ, 2018. С. 17–19.
dc.relation.references7. Цісарик О. Й., Гачак Ю. Р., Михайлицька О. Р., Турчин І. М. Дослідження харчових продуктів: Навчальний посібник. Львів, 2019. 227 с.
dc.relation.referencesen1. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Tekhnolohiia ozdorovchykh kharchovykh produktiv: pidruchnyk. K., NUKhT, 2015. 402 p.
dc.relation.referencesen2. Solomon A M., Novhorodska N.V. Kyslomolochnyi desert z vykorystanniam roslynnykh napovniuvachiv. Materialy I mizhnarodnoi konferentsii "Suchasni tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv". Vinnytsia, 2015. P.73–75.
dc.relation.referencesen3. Hachak Yu. R. Vyhotovlennia syriv i vykorystannia yikh v domashnikh umovakh. Lviv, 2010. 85 p.
dc.relation.referencesen4. Hrek O. V., Skorchenko T. A. Tekhnolohiia syru kyslomolochnoho ta syrkovykh vyrobiv. Navch. posibn. K., NUKhT, 2009. 235 p.
dc.relation.referencesen5. Sevastianova O. V., Pylypenko L. M., Makovska T. V., Honcharov D. S. Nezhyrni syrkovi deserty z roslynnymy biokorektoramy. Vcheni zapysky TNU imeni V.I. Vernadskoho. Serie: tekhnichni nauky. 2018. V. 29 (68). No 2. P. 272–278.
dc.relation.referencesen6. Stetsenko N., Bosa L. Vybir roslynnykh zbahachuvachiv dlia vyrobnytstva syrkovoi masy ozdorovchoho pryznachennia. Ozdorovchi kharchovi produkty ta diietychni dobavky: tekhnolohii, yakist ta bezpeka: materialy Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii, 14-15 lystopada 2018 y., m. Kyiv. K., NUKhT, 2018. P. 17–19.
dc.relation.referencesen7. Tsisaryk O. Y., Hachak Yu. R., Mykhailytska O. R., Turchyn I. M. Doslidzhennia kharchovykh produktiv: Navchalnyi posibnyk. Lviv, 2019. 227 p.
dc.identifier.citationenTsisaryk O. Y., Musii L. Y., Slyvka I. M. (2022) Rozroblennia tekhnolohii syrkovykh vyrobiv z vykorystannia roslynnoi syrovyny [Development of the technology of cottage cheese products using vegetable raw materials]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 22-23 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage22
dc.citation.epage23
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!