Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38899

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorСукманов, В. О.
dc.contributor.authorТюркіна, О. А.
dc.contributor.authorSukmanov, V. O.
dc.contributor.authorTurkina, O. A.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:38Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:38Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationСукманов В. О. Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагування / В. О. Сукманов, О. А. Тюркіна // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 20–21. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38899-
dc.format.extent20-21
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleВилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагування
dc.title.alternativeExtraction of biologically active substances from coriander seeds by the subcritical extraction method
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc635.75
dc.subject.udc664.59
dc.subject.udc678.048
dc.subject.udc66.061
dc.relation.references1. Сукманов В.О., Зав’ялов В.Л., Маринін А.І. Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою. Наукові праці НУХТ 2017. Том 23, № 5, Частина 2. С. 63-74.
dc.relation.references2. Сукманов В.О., Лаговський І.О., Петрова Ю.М. Фізіко-математичне моделювання процесу екстрагування поліфенолів із вичавків винограду субкритичною водою. Вісн. ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки. – 2013. – № 1 (57). – С. 56-70.
dc.relation.references3. Субкритична екстракція біологічно активних речовин із виноградних вичавок : моногр. / В.О. Сукманов, А.І. Українець, В.Л. Зав’ялов та ін. –К.: НУХТ, 2019. – 415с.
dc.relation.referencesen1. Sukmanov V.O., Zavialov V.L., Marynin A.I. Doslidzhennia protsesu ekstrahuvannia vynnokyslykh spoluk iz vynohradnykh vychavok subkrytychnoiu vodoiu. Naukovi pratsi NUKhT 2017. V. 23, No 5, Part 2. P. 63-74.
dc.relation.referencesen2. Sukmanov V.O., Lahovskyi I.O., Petrova Yu.M. Fiziko-matematychne modeliuvannia protsesu ekstrahuvannia polifenoliv iz vychavkiv vynohradu subkrytychnoiu vodoiu. Visn. DonNUET. Ser., Tekhn. nauky, 2013, No 1 (57), P. 56-70.
dc.relation.referencesen3. Subkrytychna ekstraktsiia biolohichno aktyvnykh rechovyn iz vynohradnykh vychavok : monohr., V.O. Sukmanov, A.I. Ukrainets, V.L. Zavialov and other –K., NUKhT, 2019, 415p.
dc.identifier.citationenSukmanov V. O., Turkina O. A. (2022) Vyluchennia biolohichno aktyvnykh rechovyn z nasinnia koriandru metodom subkrytychnoho ekstrahuvannia [Extraction of biologically active substances from coriander seeds by the subcritical extraction method]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 20-21 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationПолтавський державний аграрний університет, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage20
dc.citation.epage21
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi