Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38899
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сукманов, В. О. | |
dc.contributor.author | Тюркіна, О. А. | |
dc.contributor.author | Sukmanov, V. O. | |
dc.contributor.author | Turkina, O. A. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:38Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:38Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Сукманов В. О. Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагування / В. О. Сукманов, О. А. Тюркіна // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 20–21. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38899 | - |
dc.format.extent | 20-21 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Вилучення біологічно активних речовин з насіння коріандру методом субкритичного екстрагування | |
dc.title.alternative | Extraction of biologically active substances from coriander seeds by the subcritical extraction method | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 635.75 | |
dc.subject.udc | 664.59 | |
dc.subject.udc | 678.048 | |
dc.subject.udc | 66.061 | |
dc.relation.references | 1. Сукманов В.О., Зав’ялов В.Л., Маринін А.І. Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою. Наукові праці НУХТ 2017. Том 23, № 5, Частина 2. С. 63-74. | |
dc.relation.references | 2. Сукманов В.О., Лаговський І.О., Петрова Ю.М. Фізіко-математичне моделювання процесу екстрагування поліфенолів із вичавків винограду субкритичною водою. Вісн. ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки. – 2013. – № 1 (57). – С. 56-70. | |
dc.relation.references | 3. Субкритична екстракція біологічно активних речовин із виноградних вичавок : моногр. / В.О. Сукманов, А.І. Українець, В.Л. Зав’ялов та ін. –К.: НУХТ, 2019. – 415с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Sukmanov V.O., Zavialov V.L., Marynin A.I. Doslidzhennia protsesu ekstrahuvannia vynnokyslykh spoluk iz vynohradnykh vychavok subkrytychnoiu vodoiu. Naukovi pratsi NUKhT 2017. V. 23, No 5, Part 2. P. 63-74. | |
dc.relation.referencesen | 2. Sukmanov V.O., Lahovskyi I.O., Petrova Yu.M. Fiziko-matematychne modeliuvannia protsesu ekstrahuvannia polifenoliv iz vychavkiv vynohradu subkrytychnoiu vodoiu. Visn. DonNUET. Ser., Tekhn. nauky, 2013, No 1 (57), P. 56-70. | |
dc.relation.referencesen | 3. Subkrytychna ekstraktsiia biolohichno aktyvnykh rechovyn iz vynohradnykh vychavok : monohr., V.O. Sukmanov, A.I. Ukrainets, V.L. Zavialov and other –K., NUKhT, 2019, 415p. | |
dc.identifier.citationen | Sukmanov V. O., Turkina O. A. (2022) Vyluchennia biolohichno aktyvnykh rechovyn z nasinnia koriandru metodom subkrytychnoho ekstrahuvannia [Extraction of biologically active substances from coriander seeds by the subcritical extraction method]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 20-21 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Полтавський державний аграрний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 20 | |
dc.citation.epage | 21 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Występuje w kolekcjach: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Extraction_of_biologically_20-21.pdf | 544,93 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Extraction_of_biologically_20-21.djvu | 67,07 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPFSI_2022_Sukmanov_V_O-Extraction_of_biologically_20-21__COVER.png | 446,78 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi