Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38892

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2022-10-12T12:15:28Z-
dc.date.available2022-10-12T12:15:28Z-
dc.date.issued2022-09-22-
dc.identifier.citationСтан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 22– 23 вересня 2022 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін.]. − Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. – 67 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38892-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Паляниця В. А.uk_UA
dc.titleЗбірник тез доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk_UA
dc.title.alternativeBook of abstracts VI International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry"uk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022uk_UA
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc001uk_UA
dc.subject.udc664uk_UA
dc.identifier.citationenState and prospects of food science and industry: theses of reports of the 6th International Scientific and Technical Conference. (Ternopil 22–September 23, 2022) / Ministry of Education and Science of Ukraine, Ternopil Ivan Puluj National Technical Universtiy [and other.]. − Ternopil: PE Palianytsia V. A., 2022 − 67 p.uk_UA
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.spage1-
dc.citation.epage67-
dc.citation.conferenceVI Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.