Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38737
Назва: | Утилізація барди |
Автори: | Милик, Михайло Павлович Балабан, Степан Миколайович |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет, вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001 |
Бібліографічний опис: | Милик М. П. Утилізація барди [Текст] / М. П. Милик, С. М. Балабан // Сборник трудов симпозиума "Межрегиональные проблемы экологической безопасности", 17-20 сентября 2003. - Сумы: Видавництво "Довкілля", 2003. - с. 308 - 312. - Текст: укр. - Бібліогр.: 6 назв. |
Конференція/захід: | Межрегиональные проблемы экологической безопасности |
Журнал/збірник: | Сборник трудов симпозиума "Межрегиональные проблемы экологической безопасности |
Дата публікації: | 17-вер-2003 |
Дата внесення: | 16-вер-2022 |
Видавництво: | "Довкілля" |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Суми |
УДК: | 663.52(075) |
ББК: | 20.1(4УКР)я43 |
Теми: | Використання спиртової барди для виготовлення будівельних матеріалів |
Кількість сторінок: | 5 |
Діапазон сторінок: | 308-312 |
Початкова сторінка: | 3 |
Кінцева сторінка: | 522 |
Опис: | Запропоновано технологічну схему підготовки спиртової барди для використання як компонент для виготовлення будівельної кераміки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38737 |
ISBN: | 966-8078-23-3 |
Власник авторського права: | Милик М. П., Балабан С. М. |
Перелік літератури: | 1. Жолнер І., Сосницький В., Гулий І., Шиян П., Домарецький В., Сизько В., Сучасні технології та обладнання дають змогу виробляти високоякісний спирт етиловий технічний. Харчова і переробна промисловість, 2002, №6, с. 15-17. 2. Маринченко В. А., Смирнов В. А., УстинниковБ. А., Циганков П. С., Швец В. Н., Яровенко В. А., Технология спирта.: - М., Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 576 с. 3. Горчаков Г. И., Баженов Ю. М., Строительные материалы.: - М., - Стройиздат, 1986. - 688 с. 4. Гулий І. С., Пушанко М. М., Орлов Л. О. та ін., Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості, Вінниця, Нова книга, 2001, 528 с. 5. Гинзбург А. С. Основы теории и техники сушки пищевых продуктов, - М., Пищевая промышленность, 1973 - 528 с. 6. Романков П. Г., Рашковская Н. Б., Сушка в кипящем слое, - Л., - М., Химия, 1964, 288 с. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Зібрання статей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1-7.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.