Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38737
Назва: Утилізація барди
Автори: Милик, Михайло Павлович
Балабан, Степан Миколайович
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет, вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001
Бібліографічний опис: Милик М. П. Утилізація барди [Текст] / М. П. Милик, С. М. Балабан // Сборник трудов симпозиума "Межрегиональные проблемы экологической безопасности", 17-20 сентября 2003. - Сумы: Видавництво "Довкілля", 2003. - с. 308 - 312. - Текст: укр. - Бібліогр.: 6 назв.
Конференція/захід: Межрегиональные проблемы экологической безопасности
Журнал/збірник: Сборник трудов симпозиума "Межрегиональные проблемы
экологической безопасности
Дата публікації: 17-вер-2003
Дата внесення: 16-вер-2022
Видавництво: "Довкілля"
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Суми
УДК: 663.52(075)
ББК: 20.1(4УКР)я43
Теми: Використання спиртової барди для
виготовлення будівельних матеріалів
Кількість сторінок: 5
Діапазон сторінок: 308-312
Початкова сторінка: 3
Кінцева сторінка: 522
Опис: Запропоновано технологічну схему підготовки спиртової барди для використання як компонент для виготовлення будівельної кераміки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38737
ISBN: 966-8078-23-3
Власник авторського права: Милик М. П., Балабан С. М.
Перелік літератури: 1. Жолнер І., Сосницький В., Гулий І., Шиян П., Домарецький В., Сизько В., Сучасні технології та обладнання
дають змогу виробляти високоякісний спирт етиловий технічний. Харчова і переробна промисловість, 2002,
№6, с. 15-17.
2. Маринченко В. А., Смирнов В. А., УстинниковБ. А., Циганков П. С., Швец В. Н., Яровенко В. А.,
Технология спирта.: - М., Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 576 с.
3. Горчаков Г. И., Баженов Ю. М., Строительные материалы.: - М., - Стройиздат, 1986. - 688 с.
4. Гулий І. С., Пушанко М. М., Орлов Л. О. та ін., Обладнання підприємств переробної і харчової
промисловості, Вінниця, Нова книга, 2001, 528 с.
5. Гинзбург А. С. Основы теории и техники сушки пищевых продуктов, - М., Пищевая промышленность, 1973
- 528 с.
6. Романков П. Г., Рашковская Н. Б., Сушка в кипящем слое, - Л., - М., Химия, 1964, 288 с.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Зібрання статей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-7.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.