Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38737
Registo completo
Campo DCValorIdioma
dc.contributor.authorМилик, Михайло Павлович-
dc.contributor.authorБалабан, Степан Миколайович-
dc.date.accessioned2022-09-16T19:03:34Z-
dc.date.available2022-09-16T19:03:34Z-
dc.date.issued2003-09-17-
dc.identifier.citationМилик М. П. Утилізація барди [Текст] / М. П. Милик, С. М. Балабан // Сборник трудов симпозиума "Межрегиональные проблемы экологической безопасности", 17-20 сентября 2003. - Сумы: Видавництво "Довкілля", 2003. - с. 308 - 312. - Текст: укр. - Бібліогр.: 6 назв.uk_UA
dc.identifier.isbn966-8078-23-3-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38737-
dc.descriptionЗапропоновано технологічну схему підготовки спиртової барди для використання як компонент для виготовлення будівельної кераміки.uk_UA
dc.format.extent308-312-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisher"Довкілля"uk_UA
dc.subjectВикористання спиртової барди дляuk_UA
dc.subjectвиготовлення будівельних матеріалівuk_UA
dc.titleУтилізація бардиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.rights.holderМилик М. П., Балабан С. М.uk_UA
dc.coverage.placenameСумиuk_UA
dc.format.pages5-
dc.subject.udc663.52(075)uk_UA
dc.subject.bbk20.1(4УКР)я43uk_UA
dc.relation.references1. Жолнер І., Сосницький В., Гулий І., Шиян П., Домарецький В., Сизько В., Сучасні технології та обладнанняuk_UA
dc.relation.referencesдають змогу виробляти високоякісний спирт етиловий технічний. Харчова і переробна промисловість, 2002,uk_UA
dc.relation.references№6, с. 15-17.uk_UA
dc.relation.references2. Маринченко В. А., Смирнов В. А., УстинниковБ. А., Циганков П. С., Швец В. Н., Яровенко В. А.,uk_UA
dc.relation.referencesТехнология спирта.: - М., Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 576 с.uk_UA
dc.relation.references3. Горчаков Г. И., Баженов Ю. М., Строительные материалы.: - М., - Стройиздат, 1986. - 688 с.uk_UA
dc.relation.references4. Гулий І. С., Пушанко М. М., Орлов Л. О. та ін., Обладнання підприємств переробної і харчовоїuk_UA
dc.relation.referencesпромисловості, Вінниця, Нова книга, 2001, 528 с.uk_UA
dc.relation.references5. Гинзбург А. С. Основы теории и техники сушки пищевых продуктов, - М., Пищевая промышленность, 1973uk_UA
dc.relation.references- 528 с.uk_UA
dc.relation.references6. Романков П. Г., Рашковская Н. Б., Сушка в кипящем слое, - Л., - М., Химия, 1964, 288 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет, вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001uk_UA
dc.citation.journalTitleСборник трудов симпозиума "Межрегиональные проблемы-
dc.citation.journalTitleэкологической безопасности-
dc.citation.spage3-
dc.citation.epage522-
dc.citation.conferenceМежрегиональные проблемы экологической безопасности-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Aparece nas colecções:Зібрання статей

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
1-7.pdf1,36 MBAdobe PDFVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.