Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38497
Назва: | Особливості діяльності підприємств харчової промисловості в період воєнного стану |
Інші назви: | Peculiarities of food industry enterprises business activities under the conditions of martial law |
Автори: | Парфенюк, Христина Parfenyuk, Khrystyna |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Парфенюк Х. Особливості діяльності підприємств харчової промисловості в період воєнного стану / Христина Парфенюк // Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 01-02 червня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 81–82. — (Роль і потенціал вітчизняного підприємництва у розвитку економічно стійкої держави). |
Bibliographic description: | Parfenyuk K. (2022) Osoblyvosti diialnosti pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti v period voiennoho stanu [Peculiarities of food industry enterprises business activities under the conditions of martial law]. Proceedings of the 8th International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions” (Tern., 01-02 june 2022), pp. 81-82 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2022 Proceedings of the 8th International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions”, 2022 |
Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅷ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Дата публікації: | 1-чер-2022 |
Дата внесення: | 13-лип-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В.А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 01-02 червня 2022 року 01-02 june 2022 |
УДК: | 338.43 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 81-82 |
Початкова сторінка: | 81 |
Кінцева сторінка: | 82 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38497 |
ISBN: | 978-617-7875-39-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.ukrinform.ua/rubric-economy/3449529-vidnoviti-eksport-v-umovah-vijni-skladno-ale-zittevo-neobhidno.html https://forbes.ua/news/v-ukraini-35-biznesu-prizupinili-diyalnist-cherez-viynu-1-ne-planuyut-vidnovlennya-opituvannya-gradus-23032022-4950 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/160-2022-%D0%BF#TEXT https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/341-2020-%D0%BF#Text https://www.epravda.com.ua/columns/2022/03/30/684911/ |
Перелік літератури: | 1. Відновити експорт в умовах війни: складно, але життєво необхідно. URL: https://www.ukrinform.ua/rubric-economy/3449529-vidnoviti-eksport-v-umovah-vijni-skladno-ale-zittevo-neobhidno.html. 2. Як український бізнес працює під час війни. Головні факти з дослідження Gradus Research. URL: https://forbes.ua/news/v-ukraini-35-biznesu-prizupinili-diyalnist-cherez-viynu-1-ne-planuyut-vidnovlennya-opituvannya-gradus-23032022-4950. 3. Постанова Кабінету міністрів України від 26.02.2022 р. № 160 «Щодо забезпечення стабільної роботи виробників продовольства в умовах воєнного стану». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/160-2022-%D0%BF#TEXT 4. Постанова Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 341 “Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення”. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/341-2020-%D0%BF#Text. 5. Володимир Власюк. Економіка війни: щит для промисловості. Українська правда. 2022. URL: https://www.epravda.com.ua/columns/2022/03/30/684911/ |
References: | 1. Vidnovyty eksport v umovakh viiny: skladno, ale zhyttievo neobkhidno. URL: https://www.ukrinform.ua/rubric-economy/3449529-vidnoviti-eksport-v-umovah-vijni-skladno-ale-zittevo-neobhidno.html. 2. Yak ukrainskyi biznes pratsiuie pid chas viiny. Holovni fakty z doslidzhennia Gradus Research. URL: https://forbes.ua/news/v-ukraini-35-biznesu-prizupinili-diyalnist-cherez-viynu-1-ne-planuyut-vidnovlennya-opituvannya-gradus-23032022-4950. 3. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy vid 26.02.2022 y. No 160 "Shchodo zabezpechennia stabilnoi roboty vyrobnykiv prodovolstva v umovakh voiennoho stanu". URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/160-2022-%D0%BF#TEXT 4. Postanova Kabinetu Ministriv Ukrainy vid 22 kvitnia 2020 y. No 341 "Pro zakhody shchodo stabilizatsii tsin na tovary, shcho maiut istotnu sotsialnu znachushchist, tovary protyepidemichnoho pryznachennia". URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/341-2020-%D0%BF#Text. 5. Volodymyr Vlasiuk. Ekonomika viiny: shchyt dlia promyslovosti. Ukrainska pravda. 2022. URL: https://www.epravda.com.ua/columns/2022/03/30/684911/ |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FMZKPNES_2022_Parfenyuk_K-Peculiarities_of_food_industry_81-82.pdf | 386,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2022_Parfenyuk_K-Peculiarities_of_food_industry_81-82.djvu | 32,74 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2022_Parfenyuk_K-Peculiarities_of_food_industry_81-82__COVER.png | 1,13 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.